Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
2 noki-3 dena, crtav program, toa mnogu ubavo go znaat arhitktite :vozbud:

уфф еден цел ден!и после неможев да одам!

paa dva dena ..ama posle toa drugiot den slabo funkcionirav :) i pet dena ne mozev da se vratam onaka u normala :)

Еве денеска не знам што ми е... :toe: Успеав само 2 часа со сила да отспијам. Ако ги изземеме тие два, имам 35-40 часа. Барем дрога некоја да земав па да разберам... И сега уште сум на тастатура... :zid:

Minatite tri vikenda mi se sluci da stanam vo 4:30 sabajle a da legnam vo nedela vo 8h....toa bi doslo nekade okolu 28h...i taka tri vikendi so red...zatoa ovoj vikend si sedam doma i se zanimavam so kajgana:kafe:

27 часа ми е максимумот...засега

3 dena+3noki

ucev za ispit,piev red bul i diazepami za da se smiram..neznam so koj pamet ja pravev taa kombinacija

...idiot...

Последните три дена од одморот прошлово лето. Не застанав, буквално. Пар саата ако имав отспиено во текот на тие 72. Ама поцрнеф. :icon_cool

Па околу 45 часа... и после тоа не можев да се изнаспијам :helou:

Околу 50, 52 часа. И плус пијан легнав.. :uvo:

3 ноќи без око да склопам од кои 2 бев тиква пијан.

После тоа отспав некои 7-8 саата и ко нов.

Ова го имам правено едно 3-4 пати:baeh:

3 dena
ama konstantno barem na dve neseli ednas ne spijam po 2/3 dena - prosto ko da sum naviknat - sega za sega ne mi smeta ama ponatamu ... :)
ke videme :)
prosta pricina dosta retko spijam preku den - mi smeta ko da me mavale so mokri alista se cuvstvuvam ako spijam preku denot , nesto ko odbranben mehanizam :)
!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom