Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
пред неколку години за 1ви мај бевме екипа и ... :) не спиев 68 саата и на крај сум заспал покрај огинот од третата вечер и сум спиел така на земјата 4 саата па кога се разбудив од ладната земја неможев да мрднам :(... Лошо искуство...Потоа си заминав дома и уште 3-4 дена бев болен и неможев да се освестам!:smir:

околу 50 саати и тоа нека што не спиев туку на работа бев ...

мислам околу 42 сатии и најлошо беше сто на последните колквиуми одев ненаспана неможев да ги прочитам прашањата а камо ли да се сконцентрирам .........:nesvest: ова више нема да ми се повтори:pipi:

48 саати учев за испит, положив и се разболев после. не вредеше.

3-4 dena gi imam isfurano bez oko da sklopam, redovno mi se sluchuva da ne spijam po celi veceri, eve sega ne sum spien cela vecer.... i najverojatno nema ni da legnam dokaj 23-4 poradi obvrskite koi gi imam isplanirano za denes i programot koj treba da go predadam utre:(

Околу 50 саати, ама затоа после у кома.

Celi 48 saata
toa bese koga fanav SPORTSKA 120 000 den

oooo 120 000...blaze si ti:)

jas okolu 2 dena povekje od toa nema sansi...

Хмм слободна проценка,негде 28 саати,петокот пред две недели :(

30 saati :nesvest: :nesvest: ,toa bese za 1 ispit :tapp:

Околу 45 часа уште во осмо одделение кога одевме на екскурзија.

3 дена .. 3тиот ден отидов у камп за подготовки за кошарка.. А на тренингот бев дефинитивно ко пијан !!! Поминува некој покрај мене, а ја се чудам што е раборава!!! А најлошо беше што дента кога пробував да спијам другарите ми пуштаа музика до даска, ме прскаа со вода и ми праеа пирамида.. Очај !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom