Колку странски јазици знаете?

• Креатор на темата Креатор на темата filip_sk
  • Време на започнување Време на започнување
pa osven makedonskiot jazik poznavam uste 3 drugi angliskiot kompletno italijanskiot uste eden stepen go zavrsuvam ... francuski znam cat pat i od narednata godina ke ucam spanski.. dovolno neli ?:)

македонски и англиски и за малку германски:pos::pos::pos::pos:
учиме нашколо ама кој да учи,ич не ми е интеесен германскиов,доста ми е македонски и англиски шо си знам...:salut:

abe sovrseno znam angliski.chat pat latinski i sekako srpski,hrvatski ama mislam ovi poslednive dva ne se vazat

Знам течно да зборувам англиски и германски,а знам и грчки,но многу помалце од претходните два....

Само англиски.. француски учев 4 години но ништо не знам..

Англиски, германски и нешто италијански

Znam dobro angliski da zboruvam...germaski ucev 5 godini ama osven ICH LIEBE DICH nisto ne znam...a spanski samo razbiram po nekoja recenica....

Stuiram germanski,a znam i angliski i italijanski

Одлично зборувам англиски,француски учев 4 год. ама слабо некеко знам,само знам да читам и по нешто разбирам,шпански од сериите,ама не е лошо,во Шпанија се разбрав со шпанците арно,малце есперанто,обожавам латински,знам многу зборови,ама граматика ич....српски,хрватски,бугарски разбирам,ама не сакам да зборувам.

Српски ми је матерњи језик,наравно то се не броји:)

Знам Енглески одлично,Немачки,Италијански учим од скора и колико-толико знам,Шпански и Португалски доста разумем из ових серија и Македонски наравно пошто је сличан Српском:)

Angliski i Francuski ucam 6 godini a momentalno ucam Danski na Internetov.a od godina ke prosolzam na jAzicen i ke odberam Germanski...
Nadaren sim za jazici:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom