Колку странски јазици знаете?

• Креатор на темата Креатор на темата filip_sk
  • Време на започнување Време на започнување
Српски, хрватски, босански, бугарски, англиски и француски учам знам да зборам ама ништо не разбирам..лооооол

angliski skoro ko makedonski mi e..a spanski razbiram ama neznam da zboram..ali ke bide i toa :pipi:

Српски, хрватски, босански, бугарски, англиски и француски учам знам да зборам ама ништо не разбирам..лооооол
Ете како и членот и јас ги знам сите тие јазици,ќе додадам струмички,радовишки,гивгилиски,скопскиот не сум баш ама ете имам прилика да го учам и то....

п.с.WoW колку сум била паметна:blaa:

Два -англиски и руски, а кај и да е ќе почнам со италијански

знам англиски,германски,разбирам и знам да зборам шпански,ама незнам да пишувам и сеа ќе почнам да учам италијански..нормално и македонски знам:pipi:

Angliski,francuski(ucam ama ne mi ide bas, mnogu glup jazik e francuski), srpski,hrvatski....,i ke se zapisuvam na italijanski

Angliski tecno , germanski tecno , italijanski kolku da se snajdam na ulica . Sakam da ucam HIBRU :pos2:

Англиски и француски ги сомлев....сега грчки учам а во план ми е и италијански

E to

англијски, грчки, српски, руски - писмено и говоримо, мало албански, а бугарски и македонски не ги броја, многу ке ми станат.

srpski,grcki,angliski ko makedonskiot veke,germanski malkucka,spanski razbiram i se trudam da vratam,a bi sakala da se zapisam na italijanski.

англијски, грчки, српски, руски - писмено и говоримо, мало албански, а бугарски и македонски не ги броја, многу ке ми станат.
Ti srpski i makedonski ne znaes :toe:ili sto e poloso mislis deka znaes.

Jas zboram i pisuvam tecno angliski,ruski,makedonski,srpski,bugarski i razbiram skoro se ama ne mozam tecno da zboram turski.

Sana hayata herseyin in iyusinu diliorum,arkadashlar....

angliski , germanski, albanski i frljam po nekoj francuski ama me nervira.

Англиски одлично, германски малце, шпански од сериите и македонски, српски, црногорски, босански, хрватски, бугарски :):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom