Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време помеѓу 3 до 5 саати.Се извампирив, а и се познава на мене :(

Доволно за да се наспијам ... ама коа имам тренинг од сабајле ... 7 саати највеќе :(

сестра ми вика многу,имам период од 6 саати кој ми е доволен а ако легнам после тоа одма,ќе спијам уште 6 за да бидам наспана.

od letovo mi ostana
i spijam minimum 10 saati :kez:ako ne spiJam tolku vo tekot na denot mora da nadoknadam... ako si legnam sea u 1 ako ne me razbudat ke stanam u 1 ... a do pred letoto spiev po 5-6-7 saati... ne nadoknaduvav... ali bev bleda kao krpa ( mama vika taka ) loool :baeh: .. me napravija bolna ... kao demek sea oti spijam povekje sum rumena kao resenka jabuka :classic: byeee:pipi: :salut:

9 saati prosecno,a koga spijam 11,12 i koga ke se razbudam sama,se cuvstvuvam naspano i odmoreno a koga ke me razbudi drug...ahhh cel den mi e propadnat,ili koga ke go slusanm toa alarmot na mobilniot!!!

у последно време заради школо морам да станувам рано и спијам отприлика негде по 5-6-7 сааата ...ана сеа од понеделник втора смена :baeh:

Во последно време помеѓу 3 до 5 саати.Се извампирив, а и се познава на мене :(
читам читам и си викам браво луѓе сите асално спиете кога налетувам на друг вампир ко мене,у последно време немам спиено повеќе од 5 саати ама затоа еве сега одма легнувам и утре има цел ден да го преспијам(се надевам)иначе у стање сум да убијам некој:box:

летно време легнувам во 4-5 сабајле станувам накај 3-3ипол поручек или така нешто xP
сега:
- петок од 4-5 до 12-13
- сабота од 3 докај 11 (ме будат „старите“ демек да учам)
- пон до петок зависи од смената на школо

Vo posledno vreme spijam u prosek po 10-12 saati,inaku dovolni mi se i 6-7 za da se naspijam ubavo.

Спијам многу малку, не сакам многу да пропуштам од денот ...
Нели сме овде за да живееме, а не да преспиеме ... :ne: :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom