Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Se obiduvam da ne spiam poveke od 8 4asa vo edno denonokie zosto vo sprotiva bi izgubil premnogu vreme :D:D...ubvao mi e koga spiam,no loso e koga ke se setam deka 1/3 od nasiot zivot pa i poveke go prespivame :S:S

Во просек спијам по седум саати. Имам навика да гледам кога станувам и легнувам хехе...и обично легнувам околу дванаесет еден, а станувам во седум - освен за викендите кога си се наспивам маалце повеќе.

знам да претерам со спиење,значи да не се освестам со денови...затоа што претходно не сум спиела со денови или само неколку часа...не е здраво знам ама...

Од кога почнав со школо а посебно..последнава недела...спијам само по 3 часа...не скапаа со учење..аман веќе....

спиам

не спиам повеќе од 8 часа ама порблемот е што спиам дење а не ноќе.

па 12 саати минимум ми требаат а би спиела и повеке,но сестрами секогаш ме буди :(

12 саата минимум.Си легнувам кај 10-11...станувам исто тогаш.Ама понекогаш се погодуваат вечери кога воопшто не спијам.За срека тоа ретко ми се случува во последниве периоди.

Па...од 8 до 9 часа за убаво да се наспиам, а ако не ми се спие ного доста ми се и 6 часа.

обично 8-9 часа ама им а некои лоши периоди кога не спијам повеќе од 4

Зависи,некогаш спијам 8-10 саати,за време на работна недела најчесто спијам 3-4 саати,некогаш не ни преспивам па му доаѓа повеќе од 24 саати неспиење.Секогаш имам нешто поважно од тоа да спијам...не е убаво знам ама тоа е : )

зависи до времето.ако врне спијам 5-6 саати.а ако е жешко не се дише 1-2 саати.кога е сабота или недела спијам до.........многу...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom