Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
99% od vremeto koga sum doma sum sam pred PC,t.e prakticno i ne sum sam so vas sum :)

Да, како и сите луѓе обожавам во одредени моменти кога сум сама и си го слушам сопственото срце и сопствените мисли и не морам да бидам во некоја посебно расположена состојба за некому да не му расипам расположение...има моменти кога обожавам да се шетам сама и да си влевам во филмови, но некогаш и ми годи друштвото на некој со кој би направила едно доообро муабетче...

jas sakam ponekogas da bidam sama ako sum iznervirana za da mozam da placam a koga sum srekna sakam da sum so luge

Sakam koga sum sama. Bidejki celiov dosegasen zivot mi e FRKA i postojano opkruzna so lugje i KUP problemi, sepak naogjam vreme vo tekot na nedelata da si uzivam vo "drustvo so samata sebe"...

Сама, но не осамена.

uuufff sakam da sum sama mnogu...sega sakam da sum sama,sakam da sum sama vo momentite koga sum tazna i sakam da se sekjavam na nekoi vreminja koga sum bila srekjna...sakam da sum sama i da si kazam kolku prekrasna licnost sum,sakam da sum sama za da slusam muzika sto jas ja sakam i da mislam na lugjeto na koi sakam da mislam bez da imam griza na sovest deka nekoj kje zamaram ili navredam so toa...sakam da sum sama zosto sebesi sum si najdobra drugarka i zosto togas mozam da odletam na nekoja treta planeta i da biljam vo zid bez nekoj da mi zameri za toa...

па нејќам да сум сам тогаш се подсеќам на некои лоши работи за тоа иначе сакам да сум сам кога нешто треба да размислам или нешто да одлучам и така

Многу долг период од животов сум сам и сега имам време да бидам сам на тони, и искрено не е убаво кога си премногу сам,затоа до сега не сум ни имал потреба да бидам сам, кога можам и ми се пружа шанса идам со друштво, досега друштво е нешто што никогаш не ми сметало.

Па добро има моменти кога сакам да сум сама...и кога сакам да сум со друштво....зависи...
Ретко ми се случува да сум сама по дома, обично, секогаш се наоѓа по некој и многу се нервирам поради тоа, а ако останам сама....е тогаш не знам што попрво да направам.....и како да го искористам времето..., ама почнав да се навикнувам да сум цело време со луѓе.Не е секогаш добра таа варијанта, зошто сепак, има ситуации кога сакаш да си сам и мислам дека тоа треба да го почитуваат другите....

mozam da kazam del od vremeto sum sama,koga sum tazna sum sama,ne bi sakala da ima nekoj do mene vo toj momentot,ama ne sum i licnost koja se izolira za da bide sama!!

ИЧ !!!! Мразам да сум сам ... екстремно многу! Затоа најчесто и не сум дома :) а кога сум ... има уште некој сигурно....машко/женско/еден/многу луѓе .. не е важно ....

Jas sum premnogu vreme sama pa zato vo posledno i stanav fobicna od toa non stop da sum sama.Ama mislam deka vreme e da prevzemam nesto.

Никогаш не сум сам.......
Или тука се завесите(кои инаку знаат да сфртат многу добар муабет).....
Или тука се тапетите со пропратните дамки.......
Или пак можеби ке се решам и со некое живо суштество да напраам муабет( како например саламата, салатата)........
Ама важно сам никоаш не сум....... Оти многу си се плашам од себе кога сум на само со себе......:pipi:

Пер батали то марата...

Во последно време шознам најубо ми е самаааа... можам да си оговарам шо сакам без никој да ме кодошит :):)

Има моменти кога сакам да сум сам. Ама и кога сум сам, пак не сум сам. :pos: Пробајте да зборите со самите себе. Ќе откриете многу работи за вашиот карактер кои до сега не сте ги знаеле а секогаш ви биле под нос. :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom