Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
ThA-BiTcH напиша:
Sakam da sum sama, zatoa sto togas si sreduvam misli, mozam da placam bez nikoj da me vidi, da se smeam bez posebna pricina, da bidam srekna ili tazna nezavisno od nekoj drug, i ednostavno da uzivam so samata sebe, da uzivam vo samotijata....:icon_cool

Да не го препиша од некоја книга ова..

али признај, не биди ѓубре.:icon_lol:

ne da sakaaaaaaaaaammmmmmmm

Sea neso so naj sakam e da sam sam i to nekede nadvor od gradov nekade deka nikoj nema ne da placam ili da si sreduvam misli sakaaaaaaaaaaam samo da se naspijam i da e odmoram i da prestane veke da mi zvone ovaj posran telefon.I za to anjverojatno za nova godina i posem nea nekoj den ke odam na ponikav da podremam nekoj den i toa saaaaaaaaaaam
SAKAM DA SAAAAAAAAAAAAAM SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

epten mi trebaat luge mnogu mi falat epten epten nesakam da sum sam uopshte ozbilno a sea sum sam mi fali edna devojka da e tuka :( mnogu mi falish malechka :(:(:( epten mi falish ajde kade si :( tapa mi e bes tebe

dajdo напиша:
epten mi trebaat luge mnogu mi falat epten epten nesakam da sum sam uopshte ozbilno a sea sum sam mi fali edna devojka da e tuka :( mnogu mi falish malechka :(:(:( epten mi falish ajde kade si :( tapa mi e bes tebe
tuka sum!:icon_lol: inace na forum nejkam da sum sama,a i vo drustvo sakam postojano da sum so luge...se plasam od samotija:(...
jes da nekad sakam da sum sama da si sredam misli,da razmislam ubavo za sve sto mi se desava,ama tesko ide zasto nikad ne sum sama (osven koga mocam),ama koga nacekuvam takva situacija mislam i samo mislam...:icon_lol: :icon_lol:

Сакам да сум сам кога маструбирам :pos:
Сакам да сум сам кога спијам.
Сакам да сум сам кога се туширам.
Сакам да сум сам кога сум изнервиран, и да отидам и да шетнам негде на воздух.

Ne sakam da sum sama vcera bev sama doma i ke umrev od strav.A i gledav eden film pa cela vecer ne mozev da zaspijam.Duri sabajlevo ssi legnav

vodkamixx напиша:
Сакам да сум сам кога маструбирам :pos:
Сакам да сум сам кога спијам.
Сакам да сум сам кога се туширам.
Сакам да сум сам кога сум изнервиран, и да отидам и да шетнам негде на воздух.
:oftopic:Да додадам и јас...

Сакам да сум сам кога мочам! Глупо е кога треба да мочаш, а некој стои до тебе. :wink:

Најчесто сакам да сум сам, ама ме фаќаат кризи од време на време (ок, ретко), па морам да излезам (=

Најубаво ми е сам
мирна ми е душава и не се замарам ама баш со ништо

Acid напиша:
:oftopic:Да додадам и јас...

Сакам да сум сам кога мочам! Глупо е кога треба да мочаш, а некој стои до тебе. :wink:

:oftopic: Е у право си овдека. :)

Многу.....
А и највише мразам тоа шо го кажа Ацид....
Со мочањето..

искрено не ми прави некоја голема разлика дали сум сам или сум со некој друг...како што вели The bitch може да ми случи да уживам повеќ сам отколку со друштво...a by the way...ќе средам мисли...ќе ми текне на многу работи на кои од дамна не сум помислил...и чудно секогаш кога сум сам ми доаѓаат или креативни идеи или па решенија на нешто...за долго време сум размислувал

сакам да сум сама само кога сум изнервирана или уморна инаку сум зависник од пријатели, нон стоп сакам да сум опкружена со луѓе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom