Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Коа сум изнервирам богами сакам да сум сам иначеее ... А коа не сум е тоаш Party Like A Rockstar :music3: :helou:

..зависи..коај сум доам ..САМА..ама обично скаам да сум со некго..за да моем на некого да му го продужим животот..хих...

има периоди кога просто обожавам да сум сама и никој и ништо да не ми смета... ама не секогаш тоа е изводливо... ама кога е... уживааааааааммм...:toe:

Ние така да кажаме ного сакаме да сме сама, тава толку сакаме, шо ептен сакаме да сме сами.:pos2::nerv::zid:

У последно време нејкам да сум сам...а сам сум...и сафра ме јаде...

Сам дома... може, ама тоа сам без родители дома... кога почна да се случува гледам дека е супер...по цел ден музика а може и другари па да испадни журка... во секој слу4ај сосема сам, кога-како:wink:

Најубо е една куќичка в планина, зима, надвор се завеано, снег врни а во собата пуцкета камин, пијуцкаш вино а ти сам со некоје младо и кревко девојче...

Најубо е една куќичка в планина, зима, надвор се завеано, снег врни а во собата пуцкета камин, пијуцкаш вино а ти сам со некоје младо и кревко девојче...

Да претпоставам си заборавил да пишеш и да може да издржи да има сила. :vozbud:

Sakam da sum sama koga sum iznervirana, razocarana, zaso togas mi treba vreme da si gi sredam mislite bez nikoj da mi sugerira od strana...
A inace ne sakam, sakam da sum so drustvoto, so deckoto, so site sto mi znacat...

Ne sakam da sum sama ,samotijata me ubiva.edinstveno nekoi 30 ,40 minuti na sabjle koi mi se moi intimni.Jas i soljata kafe.

Не сила, кондиција да има.

Да де на тоа мислев ама не ми текна у моментот на тој збор па морав импровизација со сила. Ама важно на исто сме мислеле. Ама пак не знам за тебе ама една ми е малку.

Почит за постот:smir::smir::smir::smir:

Не доволно за да останам сама.
да, да се слагам со сатори. ама велат времето никогаш не стасува.....
Ама со ова посебно се слагам. Иако ќе те дадат на А1 Сторија после и ќе те осудат релеватни западни НВОа. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom