Mnogu sakam da sum sama..sama-prosetkite sekogas imaat pozitiven efekt vrz moeto raspolozenie!
Sakam sama da odam na fakultet koga imam ispit a ne da me gnjvai nekoj za koj sum 100% sigurna deka ima se nabubano, kako nisto ne naucil..sakam sama da setam na plaza na zajdisonce, sakam sama da pijam kafe vo kafuleto na agolot i da gi gledam lugeto..sakam sama da citam kniga na klupata pred kukivkava i da slusam muzika bez nikoj da me prekinuva..DA sakam da sum sama ama nikogas osamena...
Самотијата никогаш не ми пречела. Неам проблем сам да прошетам у град да видам да си купам нешо, не тормозам други луѓе да ми праат друштво ако сакам негде да одам, не мие проблем и сам да шетам у дискотека, не ми е проблем сам да патувам... Едноставно сакам да зависам од себеси и да можам да си идам по ќејф. Среќа сум опкружен со прекрасни луѓе кои ми се јака поддршка и во кои верувам па нема многу шанси самотњакот во мене да излезе на површина.
Не сакам да сум сама. Скоро константно имам потреба за нечие присуство, за социјализација, сакам да сум меѓу луѓе. Посебно кога сум среќна и кога се е океј.
Ретки се моментите кога имам потреба да се изолирам, а тоа е најчесто кога сум тажна или во блага депресија, тогаш немам желба да се дружам. Инаку вака секојдневно, преферирам да сум во друштво.
Najmnogu sakam da sum sama na sabajle nekoi cas i polovina ,toa mi e nekoj intimen moment pijanje na utrisnko kafe citanje na vesti toa mi e nekakov ritual a ibas ne mi se razgovara na sabajle izato preferiram da sum sama koga moze se razbira.
Да одвреме, навреме сакам да сум сама, е сега бидејќи ситацијата е друга тоа кај мене е реткост, ајде ќе има време и затоа , и онака по скоро цел ден сум на работа, не е лошо малку разговори, да се олабавиме.
па јас сум долго време веќе сама, понекогаш тоа ме плаши дали воопшто некогаш ќе имам пријатели свои... нооо, навикнав на тоа, сепак многу ми фалат пријатели...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.