Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Некогаш сакам да сум сама,некогаш во друштво....зависи од расположението...

Секогаш сум сам ... ама некогаш и со друштво кога искачам :kafe:

Ретко кога чувствувам потреба да сум сам. Најчесто тоа се моменти кога мислиш на некои работи кои поминале и кога си ги согледуваш грешките од минатото.

Сама сакам вака::tv:
Најчесто и вака::kafe:
Кога слушам музика исто...Но, сакам и да бидам меѓу луѓе кога ми се смачува од самотија.

Pogolemiot del od denot ne sum doma i sum opkruzena so luge.
Zatoa gi sakam nokjite, koga konecno na raat ke si posedam pred TV, pred kompjuter ili ke si citnam nekoja kniga ... (da be da, citam :D )

Секогаш кога сакам да сум сам, го земам точакот и возам до Водно. Таму си седнувам на една ливада и си уживам во природата.

Sakam da sum sama koga sum tazna i koga nekoj me ima izvadeno od takt, a ne sakam da sum sama koga sum srekna, koga sum raspolozena i koa se e ok...

понекогаш ми е потребно да бидам сама, и си размислувам за работите кои ми се случиле па ова па она.......порано тоа го правев пред да заспијам....но сега обично касно заспивам така да го правам кога ќе почувствувам потреба, кога сум изнервирана или нерасположена..

Понекогаш имам потреба да бидам сам...кога ми е преку к***ц од се...

Ретко има случај како мојот. Значи станувам околу 9 сабајле. Нема никој дома. Моите доаѓаат во 18.00 од работа, сестра ми студира надвор. Јас секој ден излегувам надвор во 17.00 Дома доаѓам во 21.00 и излегувам во чаршија во 21.30 и се враќам касно кога моите спијат. Сеа замислете колку сум сам. Да не ми се моите другари и другарки со кои правам повеќе муабет отколку со моите дома, јас ќе полудев. Не е убаво да си сам. Сега нормално е некогаш ви треба интима ама не претерувајте.

Сакам...ама и неќам.
Сакам кога сум уморна и заситена, кога практично немам енергија да се социјализирам, ко уста не ми се отвора, кога ко и на секој нормален човек ми треба релаксација.
Неќам кога сум осамена, кога осеќам дистанцираност од луѓето шо ги сакам и шо ми се блиски, кога осеќам дека сум ги запоставила истите и осеќам дека треба да надоместам.

mn cesto iznerviran ili ne sekogas mie ubavo koga sum sam.

Искрено да ви кажам сум заборавила кога последен пат сум била сама, секогаш со опкуржена најчесто со децата, и дури би ми било чудно да останам сама нема да знам што да правам, бидејќи обврските секојдневни оклу децата, домот ми го пополнуваат дневниот распоред заклучно со работата, така да ај кога ќе потпораснат уште малку валда ќе не бркаат од дома, да бидат они сами:pos:

Несакам кога сум сам,се осеќам отфрлено,заборавено сакам луѓе,дружба ,НО има моменти па кога сум сам и ми е најубаво :helou:

Некогаш имам периоди кога ме нервира присуство на луѓе и сакам да сум сама.
Некогаш не можам да поднесувам да сум сама.

Зависи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom