Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Налетав на страната пред некој период, се регистрирав само, маил ово оно, и толку - заебав.

Имам зошто повеќето пријатели ми се таму иначе воопшто не би го направила зошто имам веќе хај пет:pipi:

Имам зошто повеќето пријатели ми се таму иначе воопшто не би го направила зошто имам веќе хај пет:pipi:

Хај Фајв сакс, единствено само Мој Спејс е ок, другиве некако без врска се...

јас сум на фаццебоок член и ми изгледа интересно, прво бев на пицзо па го избришав, па на хи5 и таму го избришав и сега сум на фаццебоок

конечно и јас напрвив профил на facebook па ќе видиме дали е интересно толку колку што го зборат :)

Ја имам профили на многу страници ама не се замарам, чисто онака си ги имам:toe:

имам фејсбук од пред 1 месец можда ама не го негувам како фејсбук, како шо треба зошто само играм една игрица, си се заразив и и и ... многу ми е интересно :D :pos2:

Ха, профил на Фејсбук не би направил ни пари да ми дадат. Тоа ти е како доброволно да се согласиш твоите податоци Фејсбук да ги употребува за печалење пари од американската влада и ЦИА.

Ако не ми верувате, еве ви и текст и видео.

Си направив, интересно е...само ме нервира шо е бела позадината :) Поубаво ке биде црна да биде...:)

Иам ама кога ќе ми текне тогаш влагам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom