Колку е битна висината?

• Креатор на темата Креатор на темата sajSiGa
  • Време на започнување Време на започнување
Srsly, тапа е да си низок. На HC свирки, кога има шутка, го наебуеш.

Ахаа, на последна свирка шо бев, едно најниско ги здроби сите, не го гледаа и со клоци им влагаше. Пак има некои предности :pipi:
И ја сум ниска, ама ете од батево научив како се влага на HC свирки :icon_lol:

on-topic

Секогаш сум бил обзирен и сум гледал да не повредам никого, женско во шутка е тоа не сум го видел. Имаше една од страна само и Ј. клоци и маваше :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, нејзе не и беше толку смешно па му реков да седи мирен оти ќе го врзам со тоа синџирот за оградата од скали па се вразуми малку.

одговор: Круцијална!
Ги прочитав првите две три страни на темава и - ХОЛИ ШИТ!
Не сум знаела дека нозете не ми се убави и дека поради тоа не можам да носам сукњички, дека освен Ева Лонгорија и Кејли Миног, останатите ниски жени се тапа, дека мажите не се чувствуваат пријатно со многу пониски жени...
И така, заклучив дека висината е круцијална и во мојов случај е неверојатен хендикеп што сум мала!

според ова шо го читам во форум имат многу високи луѓе многу ретко некој низок ќе се најде..... јас си сум среден 185 доста е за машко

според ова шо го читам во форум имат многу високи луѓе многу ретко некој низок ќе се најде..... јас си сум среден 185 доста е за машко

Јас па кога читам на форумов сите се убави, згодни, запознаени со еден куп проблематики, специјалисти на по бар две - три полиња... Па сега ти види...

одговор: Круцијална!
Ги прочитав првите две три страни на темава и - ХОЛИ ШИТ!
Не сум знаела дека нозете не ми се убави и дека поради тоа не можам да носам сукњички, дека освен Ева Лонгорија и Кејли Миног, останатите ниски жени се тапа, дека мажите не се чувствуваат пријатно со многу пониски жени...
И така, заклучив дека висината е круцијална и во мојов случај е неверојатен хендикеп што сум мала!

И јас сум ниска ама немам комплекси

Како беше она, твојот хендикеп, за некого е благодет, а и секое грнче си има свое капаче, потребно е да го најдеме, без залажувања и себелажења (да не ставаме тенеќија како попклопец на порцелански чорбалак)!

Јас сум јали 180 цм, јали 180.05, јали 181, цирка 79-81 кг!
Просек у висина, просек у тежина, просек у големина [(хмммм)! хахахаха]! А надпросечно паметен!

Изгледа истото научно/статистичко истражување од Хардвард универзитетот сме го читале.
И ти да не си претплатен на нивното стручно списание?

on-topic
Неточен податок , малите луѓе успешно ги избегнуваат боксовите и најчесто завршуваат со главата во мекиот стомак/цицки на некој дебел харкодер/ка

Неточен податок , малите луѓе успешно ги избегнуваат боксовите и најчесто завршуваат со главата во мекиот стомак/цицки на некој дебел харкодер/ка
Незнам за тоа ама знам дека единствен начин да ја видиш сцената е да гледаш клипови на јутуб после тоа.

јас сум 187 а сакам да сум 183...:nesum: незз зашо ама така е хехе

Ја сум 170 сакам да сум 171,4 сантиметри. Незз зашо, ама да е така ќе им дадам на сите кис4е. Позз. :baeh::uvo::nesvest:

јаС сум 174 а сакам да сум 172... а стварно незз заШо..?! :tapp: :helou:

Вака...сега еден сериозен коментар...До некадебитна е висината ...значи замислете некој убав топ дечко од 3 година(прмер) и такоб низок ситен...значи типот неможе да има некоја топ цура негова врсничка а уште помалку некоја постара од него..бидејки не личи типкава една глава повисока од момакоф па учте да е некоја таква пицната....сепак НЕ.!!!:toe::smir:

Si[M]onA;3007930 напиша:
јаС сум 174 а сакам да сум 172... а стварно незз заШо..?! :tapp: :helou:

Вака...сега еден сериозен коментар...До некадебитна е висината ...значи замислете некој убав топ дечко од 3 година(прмер) и такоб низок ситен...значи типот неможе да има некоја топ цура негова врсничка а уште помалку некоја постара од него..бидејки не личи типкава една глава повисока од момакоф па учте да е некоја таква пицната....сепак НЕ.!!!:toe::smir:
Фала, ме утеши....-_-

женските обично си набиваат комплекс ако се ниски, а од друга страна често ми викаат дека ниските девојки се послатки. Така да висината кај девојките не игра некоја голема улога во наоѓањето на партнер, а кај машките да...скоро сите девојки сакаат машкото да е повисоко од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom