Колку е битна висината?

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Srsly, тапа е да си низок. На HC свирки, кога има шутка, го наебуеш.
Ахаа, на последна свирка шо бев, едно најниско ги здроби сите, не го гледаа и со клоци им влагаше. Пак има некои предности :pipi:
И ја сум ниска, ама ете од батево научив како се влага на HC свирки :icon_lol:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
on-topic
Секогаш сум бил обзирен и сум гледал да не повредам никого, женско во шутка е тоа не сум го видел. Имаше една од страна само и Ј. клоци и маваше :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, нејзе не и беше толку смешно па му реков да седи мирен оти ќе го врзам со тоа синџирот за оградата од скали па се вразуми малку.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
одговор: Круцијална!
Ги прочитав првите две три страни на темава и - ХОЛИ ШИТ!
Не сум знаела дека нозете не ми се убави и дека поради тоа не можам да носам сукњички, дека освен Ева Лонгорија и Кејли Миног, останатите ниски жени се тапа, дека мажите не се чувствуваат пријатно со многу пониски жени...
И така, заклучив дека висината е круцијална и во мојов случај е неверојатен хендикеп што сум мала!

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
според ова шо го читам во форум имат многу високи луѓе многу ретко некој низок ќе се најде..... јас си сум среден 185 доста е за машко

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
според ова шо го читам во форум имат многу високи луѓе многу ретко некој низок ќе се најде..... јас си сум среден 185 доста е за машко
Јас па кога читам на форумов сите се убави, згодни, запознаени со еден куп проблематики, специјалисти на по бар две - три полиња... Па сега ти види...

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
одговор: Круцијална!
Ги прочитав првите две три страни на темава и - ХОЛИ ШИТ!
Не сум знаела дека нозете не ми се убави и дека поради тоа не можам да носам сукњички, дека освен Ева Лонгорија и Кејли Миног, останатите ниски жени се тапа, дека мажите не се чувствуваат пријатно со многу пониски жени...
И така, заклучив дека висината е круцијална и во мојов случај е неверојатен хендикеп што сум мала!
И јас сум ниска ама немам комплекси

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Како беше она, твојот хендикеп, за некого е благодет, а и секое грнче си има свое капаче, потребно е да го најдеме, без залажувања и себелажења (да не ставаме тенеќија како попклопец на порцелански чорбалак)!

Јас сум јали 180 цм, јали 180.05, јали 181, цирка 79-81 кг!
Просек у висина, просек у тежина, просек у големина [(хмммм)! хахахаха]! А надпросечно паметен!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Изгледа истото научно/статистичко истражување од Хардвард универзитетот сме го читале.
И ти да не си претплатен на нивното стручно списание?

on-topic
Неточен податок , малите луѓе успешно ги избегнуваат боксовите и најчесто завршуваат со главата во мекиот стомак/цицки на некој дебел харкодер/ка

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Неточен податок , малите луѓе успешно ги избегнуваат боксовите и најчесто завршуваат со главата во мекиот стомак/цицки на некој дебел харкодер/ка
Незнам за тоа ама знам дека единствен начин да ја видиш сцената е да гледаш клипови на јутуб после тоа.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
јас сум 187 а сакам да сум 183...:nesum: незз зашо ама така е хехе

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
јас сум 187 а сакам да сум 183...:nesum: незз зашо ама така е хехе
Ја сум 170 сакам да сум 171,4 сантиметри. Незз зашо, ама да е така ќе им дадам на сите кис4е. Позз. :baeh::uvo::nesvest:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Ја сум 170 сакам да сум 171,4 сантиметри. Незз зашо, ама да е така ќе им дадам на сите кис4е. Позз. :baeh::uvo::nesvest:
јаС сум 174 а сакам да сум 172... а стварно незз заШо..?! :tapp: :helou:

Вака...сега еден сериозен коментар...До некадебитна е висината ...значи замислете некој убав топ дечко од 3 година(прмер) и такоб низок ситен...значи типот неможе да има некоја топ цура негова врсничка а уште помалку некоја постара од него..бидејки не личи типкава една глава повисока од момакоф па учте да е некоја таква пицната....сепак НЕ.!!!:toe::smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Si[M]onA;3007930 напиша:
јаС сум 174 а сакам да сум 172... а стварно незз заШо..?! :tapp: :helou:

Вака...сега еден сериозен коментар...До некадебитна е висината ...значи замислете некој убав топ дечко од 3 година(прмер) и такоб низок ситен...значи типот неможе да има некоја топ цура негова врсничка а уште помалку некоја постара од него..бидејки не личи типкава една глава повисока од момакоф па учте да е некоја таква пицната....сепак НЕ.!!!:toe::smir:
Фала, ме утеши....-_-

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
женските обично си набиваат комплекс ако се ниски, а од друга страна често ми викаат дека ниските девојки се послатки. Така да висината кај девојките не игра некоја голема улога во наоѓањето на партнер, а кај машките да...скоро сите девојки сакаат машкото да е повисоко од нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom