Колку е битна висината?

• Креатор на темата Креатор на темата sajSiGa
  • Време на започнување Време на започнување
гледав на хрт2 една жена шо беше висока 211цм се венчаше со маж кој беше 188цм па беа многу интересни

На мојата висина 176 и ај ако даде господ уште некој цм да потпорастам не ми пречи кога момчето е пониско од мене имам многу другари шо се пониски од мене ама имам и многу шо се повисоки.А за дечко нормално дека сакам да е повисок од мене барем 10цм кога ќе клам штикли на иста висина да сме :smir:

мене ми е до некаде битна висината,сакам да сум височка и тоа повеќе од ова сеа :smir: висока сум метар 74 али најболје е метар 80 тогаш ќе сум најзадоволна :smir:

Колку повисок(а) толку подобро или не?

Како бе не сум ја видела темава до сеа? :O

Иначе, според најновите научни истражувања, ниските луѓе се попаметни и живеат по 10 години подолгo.
:pipi:

Иначе, според најновите научни истражувања, ниските луѓе се попаметни и живеат по 10 години подолгo.
rly? HA!

IN UR FACE TALL PPL! Muhahahaha...

Заборавив да додадам...И поубави се, со подобар вкус за музика/филмови и сл. и секогаш се подобро платени на работните места.

Заборавив да додадам...И поубави се, со подобар вкус за музика/филмови и сл. и секогаш се подобро платени на работните места.
И имаат поголеми курови/цицки, ги бива за математика и македонски, омилени се во друштво, имаат одлична смисла за хумор, добри спортисти итн :P

И ова ти е од најновите истражувања а?? :pos2:
Пошто она ја што знам е дека појаките работни места ги добиваат повисоките луге, ама тоа се истражувања и истражувања...
А за тоа убавината ,вкусот за музика и филмови ..? Ахххх :tapp:

Tука се мисли за нормално повисоки особи ,не се мисли за некои екстра високи кинези или монголци од 227см.. :S

И имаат поголеми курови/цицки, ги бива за математика и македонски, омилени се во друштво, имаат одлична смисла за хумор, добри спортисти итн :P
Изгледа истото научно/статистичко истражување од Хардвард универзитетот сме го читале.
И ти да не си претплатен на нивното стручно списание?

on-topic
Srsly, тапа е да си низок. На HC свирки, кога има шутка, го наебуеш.

Да да сигурно
Инаку се предвидува луѓето во иднина да се повисоки од 2м во просек (истражување)

Малку офтопик...Сарказам/иронија.. sounds familiar? Rings a bell? Never heard of it?

Не ми е некој фактор висината.
Јас сум висока 175-6, а иам едни другарки близначки од метар и петшеестина сантими. Е сеа језда изглеаме ко Културно-Уметнички Работници ко ќе застанам на средина, ама не е нешо смешно, ни недостаток.
Баш ми се симпатични ниски луѓе. :kez:

Изгледа истото научно/статистичко истражување од Хардвард универзитетот сме го читале.
И ти да не си претплатен на нивното стручно списание?

on-topic
Srsly, тапа е да си низок. На HC свирки, кога има шутка, го наебуеш.

ada не ве лаже. емо1

Како не го знаете бе законот на Шергер, lol , шо имe ми текна:pos:

Височината е обратно пропорционална со големината на курот.

Ја сум висок, and i know, i know you dont have to tell me:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom