Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Lugje ja na 17.06 dobiv htc so 18 prateni kapacinja i za 3 dena go dobiv po dhl ne e prevara. A lani zemav ipod touch so edno prateno zatoa i igrav sega.
100% ne e prevara sea prakam za vespava ama tesko e i ima samo uste edno izvlekuvanje

Lugje ja na 17.06 dobiv htc so 18 prateni kapacinja i za 3 dena go dobiv po dhl ne e prevara. A lani zemav ipod touch so edno prateno zatoa i igrav sega.
100% ne e prevara sea prakam za vespava ama tesko e i ima samo uste edno izvlekuvanje

А тоа капачињата сите наеднаш ги прати или ?

ne gleav da imam na sekoi 2 saata po edno. Procitaj vo ptavilata deka ako vo slucaj da vo nekoe izvlekuvanje da nema nitu edno prateno kapace narednoto izvlekuvanje izvlekuvaat dva htc telefoni. Znaci deka ima sansa nekogas da pratis samo ti :) Samo slusnav deka od staklenite ne se dobiva, mislam od kafic. Samo kupena od prodavnica

Ајде бе најди еден доказ за човек што добил htc и јас ќе ти верувам дека даваат (y)

Имаат пишано веќе 3-4 (со се дукат) само од форумот дека добиле, а не пак од цела Македонија ;)

Ајде бе најди еден доказ за човек што добил htc и јас ќе ти верувам дека даваат (y)

Па и на темава имаш доказ за член што добил и тоа со слика.Али не знам зошто али ти ќе ми кажеш а од кај знаеш дека не лаже и дека го има купено...

Јас прееска пратив 15 и се заебав :drk:

ne gleav da imam na sekoi 2 saata po edno. Procitaj vo ptavilata deka ako vo slucaj da vo nekoe izvlekuvanje da nema nitu edno prateno kapace narednoto izvlekuvanje izvlekuvaat dva htc telefoni. Znaci deka ima sansa nekogas da pratis samo ti :) Samo slusnav deka od staklenite ne se dobiva, mislam od kafic. Samo kupena od prodavnica

Кај слушна? Празни муабети, или вистина?

Секој ден праќам по едно-две..и до сеа ништо...само да прашам, ако не добиеш ХТЦ дали кодот важи и за извлекувањето за Веспа-та?

Da. vazi. sega pratenite od 16.07 posle 16:15min vazat za poslednata vespa. A za pravilata u slucaj da nema ni edno prateno naredniot pat davaat dve, procitaj gi na samata strana.
Ja im se javuvav prvite denovi nemaa web strana i slucajno go vidov mojot broj i kodot pa cekav i utre denta mi se javija da mi cestitaat zbesnav pa posle i poraka deka sum dobil htc. A lani za ipodot posle saat vreme od izvlekuvanjeto mi stigna poraka deka sum dobil i toa so 1 kapace. Sabajle bese prativ pa zaspav i znam me razbudija. Sega prvo se javuvaat. Gi cuvam i porakata od lani i ovaa od sega.
--- надополнето: Jul 18, 2011 1:07 PM ---
I edno prasanje za nekoj sto ima htc. Zosto ovoj telefon ne gi prepoznava sms porakite od sim kartickata?
Treba li da se instalira nesto ili nekoi settinzi da se sredat? Ako nekoj znae neka pise.

Некој да се пофали со награднава игра "Играј за финале"?
Се паѓа топка од ЕП 2012 на секои 45 минути, ТВ секој ден и главна награда карти за финале.
Топката е супер играв пред некој ден само незнам дали другарот ја купил или му се паднала на играва :)

Се паѓа топка од ЕП 2012 на секои 45 минути, ТВ секој ден и главна награда карти за финале.
Топката е супер играв пред некој ден само незнам дали другарот ја купил или му се паднала на играва :)
Испратив многу кодови,сеуште ништо не сум добил :)

Не дека се фалам ама од едно капаче пратено до сеа фудбал добив.:D

Не дека се фалам ама од едно капаче пратено до сеа фудбал добив.:D

После колку време доби повратна порака дека си добил награда?

Иначе јас пратив 50 до сеа и единствено што добив е, ако бидете извлечени ќе бидете известени :icon_lol:

Иначе топката е копија како таа од ЕУРО, која чини 770 денари. Според пепси.ком.мк е информацијава. Исти топки даваат.

Брат на мој колега доби карти за ЕП :)

Пратив во 5-30 сабајле, во 6 добив порака "браво освои адидас фудбалска топка"...

За 3 дена ја добив дома преку дхл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom