Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
И јас добив топка, со тоа што потрошив 200 денари нафта да одам да си ја земам од најблискиот ДХЛ - значи у ќар сум само ~570 денари :icon_lol:

Абе 1 Тв сеа како ќе ми дое таман за воа фудбалот плус раат ќе бидам :pos:

Сите 17 ги прати за време од 45 минути или по 1 на секои 45 минути?
Не, одкако е започната наградната игра праќам, но ме копка пошо ја испраќам од вип а извлекувањето оди преку тимобајл. Знаејќи какви клетници се тие... сомнително ми е. :)

Не, одкако е започната наградната игра праќам, но ме копка пошо ја испраќам од вип а извлекувањето оди преку тимобајл. Знаејќи какви клетници се тие... сомнително ми е. :)

Ја имам пратено преку 40 од ОНЕ и ми дадоа

КУР

На страницава со досегашни добитници доминираат броевите со префикс 70, 71 и 72 :D
Планирам да соберам педесетина кодови и од 4-5 наутро да ги испратам сите. вака ако не ме извлечат незнам како поинаку...:notworthy:

Не се надајтеза џабе, сите награди ќе ги земе Анди Бајрам.:icon_lol:

Планирам да соберам педесетина кодови и од 4-5 наутро да ги испратам сите. вака ако не ме извлечат незнам како поинаку...:notworthy:
мислам дека до вчера беше наградната игра ...
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 08:55 ---
На страницава со досегашни добитници доминираат броевите со префикс 70, 71 и 72 :D
кај виде дека доминираат ... јас како што гледам има од сите ...

Чиста превара. :pos::pos::pos: Не постои капаче што ќе ја даде најаката награда. Тоа сокче со главната награда го продаваат пред дом за слепи. Јас до сега не сум служнал дека некој од кока кола добил награда.

јас вчера дома ги собрав капачињата пратив 7 од тие 3 беа погрешни кодови .... нема врска само пари да се лапа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom