Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите 17 ги прати за време од 45 минути или по 1 на секои 45 минути?17 кодови до сеа и![]()
Не, одкако е започната наградната игра праќам, но ме копка пошо ја испраќам од вип а извлекувањето оди преку тимобајл. Знаејќи какви клетници се тие... сомнително ми е.Сите 17 ги прати за време од 45 минути или по 1 на секои 45 минути?
Не, одкако е започната наградната игра праќам, но ме копка пошо ја испраќам од вип а извлекувањето оди преку тимобајл. Знаејќи какви клетници се тие... сомнително ми е.![]()
Планирам да соберам педесетина кодови и од 4-5 наутро да ги испратам сите. вака ако не ме извлечат незнам како поинаку...На страницава со досегашни добитници доминираат броевите со префикс 70, 71 и 72![]()
Брат на мој колега доби карти за ЕП![]()
мислам дека до вчера беше наградната игра ...Планирам да соберам педесетина кодови и од 4-5 наутро да ги испратам сите. вака ако не ме извлечат незнам како поинаку...![]()
кај виде дека доминираат ... јас како што гледам има од сите ...На страницава со досегашни добитници доминираат броевите со префикс 70, 71 и 72![]()