Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Недела сабајле накај 7-9 има најмалку испратени кодови според мене па така и шансите да добиеш се малце поголеми од обично, зошто повеќето млади спијат а исто и постарите зошто не се на работа и шансите ќе ти бидат нешто поголеми :)
Да де, на таа карта идев, али го немав бројот :)

Официјална страна за игриве има? Инаку за давање сигурно даваат ама треба да те изберат прво :)

И јас секоја година праќам кодови... минатото лето добив чаша.. бев 2-3 пати во продавницата да си ја земам и наводно немаше... заборавив и ми пропадна наградата. И оваа година до сега имам испратено се на се околу 20-30 кода... Верувам во наградната игра и се надевам ќе ме изненадат :)

До кога ќе ве лажат со ова. Сте виделе некој доказ дека некој добил да се пофали сигурно не. Они само чаши даваат ништо друго.

До кога ќе ве лажат со ова. Сте виделе некој доказ дека некој добил да се пофали сигурно не. Они само чаши даваат ништо друго.
Комшија мој iPod доби. Не лажат од кога ќе те извлечат.

ќе извлечат еден од 100 или 200 колку да има некој да не се шири лош муабет за нив.

Комшија мој iPod доби. Не лажат од кога ќе те извлечат.
ама ние збориме за сегашнава наградна игра а не за кога даваа ипод, сомеоне не даваат ни чаши сега

ама ние збориме за сегашнава наградна игра а не за кога даваа ипод, сомеоне не даваат ни чаши сега

Знам шо даваат сега ако даваа како што викаат до сега пола скопје со htc ќе беа. :notworthy:

Типичното македонско.,,До кога ќе ве лажат со ова"
Пола Македонија на празни муабети се смета за експерти во секое поле..

Типичното македонско.,,До кога ќе ве лажат со ова"
Пола Македонија на празни муабети се смета за експерти во секое поле..

Ајде бе најди еден доказ за човек што добил htc и јас ќе ти верувам дека даваат (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom