Која ви е целта во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
целта би ми била да станам популарен еден ден!
народот да ме памти по нешто!
Највеќе би се радувал ако станам тоа што биле Лед Цепелин, ама за жал тоа е невозможно! Тоа го направиле само тие и никој фруг, единствени затоа се бет бенд ев'р!
Не ми треба да бидам богат или да живам до стари години, најважно е да останам запамтен по нешто!

Да си го исполнам сонот..т.е да станам славна личност-поточно фудбалерче.Втора цел е после школово треба да одам Чешка имам роднини таму. Имам веќе обезбедено солидно работиче со 1000 евра платиче. Планирам да работам 3-4 години и после да возам некое Ауди...па да се оженам и здравје некое дете да направам..:):)

Целта ми беше во животот да станам познат во мојот град и ми успеа за помалку од колку што очекував !!!

Популарноста и колку луѓе ќе те набљудуват е еднакво пропорционално со глупостите шо ги правеш ....
у кратки црти...
Повеќе глупости прави за да бидеш попознат :)

целта ми е да преживеам, а ако преживеам, да си поживеам:vozbud:
Што друго?

Да обезбедам егзистенција и подобра иднина за мојата фамилија, за моето семејство и за моите деца.

Да бидам мулти милијардер:).

да му ја купам на Абрамович јахтата :smir:

Да родам 10 деца хахахаха:pos2:
и да отворам детска градинка да не заборавиме:kesa:

Да си ги исполнувам зацртаните цели и планови со леснотија, да бидам среќен и да уживам во животот :toe:.

Целта у животот ми е да иам шо повеќе ненормални случки кои ќе ги паметам цеел живот и кога ќе остарам да иам на што да се смеам :)

Целта во животот ми е да да имам добра работа куча на море добра кола и многу пари

хах...јас сум млад бизнисмен со животна цел, да правам милион евра дневно дур си лежам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom