Која ви е целта во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
Целта ми е да го облечам дресот на Јуве и да си живеам среќно со фаимилијата у Торино.:back:

Да завршам средно, да дипломирам на факултет, па потоа да станам успешен архитект. I hope... Тоа е нешто што би ме исполнувало. :icon_cool

Најбољи адвокат така негде накај Америка или барем накај Италија или Белгија. Би се задоволила и со адвокат тука ама познат..али се е тоа само сон:toe:

Најбољи адвокат така негде накај Америка или барем накај Италија или Белгија. Би се задоволила и со адвокат тука ама познат..али се е тоа само сон:toe:

додека мислиш дека е само сон нема да го оствариш тоа ..
почни да работиш на случајот и ќе биде ...
каде ви е самоувереноста бе луѓе :smir:

додека мислиш дека е само сон нема да го оствариш тоа ..
почни да работиш на случајот и ќе биде ...
каде ви е самоувереноста бе луѓе :smir:

ете работам бе до 5 саат седам учам преведувам, се и сешто само за подобро знаење и подобра оценка..ама адвокат познат кај нас знаеш како се станува..на куково лето... Само мн пари и врски требаат и адвокатска фамилија што за жал ја немам. Иначе дека не се откажувам секако дека не. Ако не адвокат (што по се изгледа нема да биде) ќе се оди меѓународно право па ќе се цели кон медијатор, дипломат, и нез што др не..Ама дека не се предавам тоа никако:)

Да си изградам кариера да можам сам да се издржувам сам па да ме унапредат и потоа да имам доволно пари да го шетам светот и по пат да најдаме некоја прекрасна девојка (како на филм) и некаде на 33 години да се земаме и да имаме 3 деца и да живееме Happily ever after (како во бајките) :pos2:

Да доживеам длабока старост 85+ опкружен со внуци и правнуци.

Да го спасам некого од нешто, можда и целиот свет.

Па најпрво за две години да отидам у Чешка. :pipi:
Да студирам, па да останам таму.
На 22 вработена, во брак со прекрасен сопруг, на 24 - 25 едно детенце.
Дај боже. :)
Отприлика тоа, немам некои огромни амбиции.

Да купам црвен фломастер и да шкртам по клупите.

да станам пилот :vozbud:

да го запознаам чак норис :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom