Која ви е целта во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
Живи и здрава да е мојата фамилија пред се, секако да имам едно 3-4 деца и да бидам среќно оженет. Исто така да го продолжам и проширам бизнисот со кој работи татко ми моментално, колку да имам за пристоен живот без да мислам месец за месец. А потајно сакам да станам политичар во Македонија, кој нема да биде „печалбар“ во државни институции .. :))

Епа ако сакаш да ти се оствари тоа првото и да имаш убав хармоничен живот не се мешај во јавноста посебно не политика и имаш огромони шанси да си ја оствариш првата цел.

Мојата цел е прво да си најдам цел и после да ја остварам и да уживам во неа.Сега засега лутам барам наоѓам оставам пак барам и така си уживам барајки и истражувајки.Сум имал многу цели ама ми здосадило и сум побарал нови и така.Ретко траат кај мене тие работи

Епа ако сакаш да ти се оствари тоа првото и да имаш убав хармоничен живот не се мешај во јавноста посебно не политика и имаш огромони шанси да си ја оствариш првата цел.

Се надевам дека бар новава генерација идни политичари нема да бидат како до досегашниве Влади.. оптимист сум па сега .. :))

Се надевам дека бар новава генерација идни политичари нема да бидат како до досегашниве Влади.. оптимист сум па сега .. :))

Планирај ме за у влада.АКо дојде такво време и јас си ставам цел сега нова.КЕ ВИДАМ ПОЛИТИЧАР

Да ја ценат мојата добрина.:toe:

Celta na zivotot e da se zivee (centarot na svetot e kaj sekoj ziv stvor.A.S) u meguvreme se upotrebuva poedinecot kako sredstvo za opstojbata na rodot i toa e lukavstvo na prirodata (Natura non contrisatur) Prirodata nema zal!

Celta na zivotot na site ni e ista,toa e da bideme srekjni,zosto se poagja od srekjata,ako ne sme zdravi,ne sme so tie sto gi sakame,ili pak ni nedostasuva nesto nam,ili na tie sto ni se vazni,togas ne sme srekjni,taka da osnoven motiv na site e da se cuvstvuvame SREKJNO.E sea patot do srekjata za sekoj e razlicen,procitav interesni mislenja tuka,ma da jas nemam nekoj konkreten pat uste odbrano,no znaete koja mi e celta:):):):):))))):pipi:

Да ми биде жива и здрава фамилијата околу мене.
Да издржам барем 65години.
Да си се оженам со вистинската,да ми роди близнаци.
Да мижам да си купам кола со 200+коњи.Најмогу сакам Голф ГТИ!
Да имам добра работа.Да избегам од овоа село.
Да си го изгледам барем еднаш Јунајтед во живо,најверојатно на Олд Трафорд.
А друго повеќе од ова што даде господ тоа нека е.

Да ја научам песничкава напамет :)

и да бидам среќна, нормално, зарем не живееме сите за тоа?

Да станам некој и нешто во животов..
Ако не успеам со школо барем со спортот до негде да дотуркам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom