Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8
True Detective FTW! :X3:
Како што рече Псај, помрачна, одлични дијалози и соживување со ликовите.

И ја би од досега гледано TD. Од Фарго имам 4 епизоди изгледано, ќе ја продолжам денеска. Имаа одлична прва епизода, една од подобрите, некогаш направени. Потоа малку потклапна текот........почнаа да се одврзуваат јазлите поспоро од што очекував, или дека со првата епизода многу угоре ме кренаа, очекував поблаг спуст. Одлична е, но генералната оценка од досега видено ја давам на Детектив.

Уф, би рекол ТД ама Фарго е дефинитивно многу блиску до тоа ниво и мора повеќе популарност да добие на форумов.

Не сум ја гледал Фарго, ама на не гледано ќе гласам за ТД. Едностанво Метју и Вуди се прејака комбинација од глумци совшрено прилагодени за нивните ликови што неверувам дека Фарго ќе го смени мојот глас. Едноставно ТД е телевеизиска класика.

TD има многу јаки дијалози, ликовите прејако изработени, приказна со многу јаки детали во позадина што придонесува премногу за одличната морничава атмосфера.
Фарго исто така одлична, хуморот ми се допадна премногу, исто така јаки твистови но не некако не ми е на исто ниво со TD баш поради деталите што ги содржи TD и атмосферата што ја придонесува.
Така да мојот глас иде кај TD.

Не сум ја гледал Фарго, ама на не гледано ќе гласам за ТД.

Не сум ги гледала и двете, ама на негледано ќе гласам за Фарго. Кога може да гласаат луѓе што не ја гледале едната серија, што да не и ја. Бесмислено.

Не сум ги гледала и двете, ама на негледано ќе гласам за Фарго. Кога може да гласаат луѓе што не ја гледале едната серија, што да не и ја. Бесмислено.
#fanboy #matthewforever #thereisonlyonerustcohle :D

Заради Вуди и Метју

Заради Вуди и Метју

Ај Метју, ама Вуди не е толку убав..

Да не мислиш ради глумата? Сакаш да кажеш Метју и Вуди имаа повеќе хемија меѓусебно и подобро ги портретираа ликовите неголи Мартин и Били? Не сум многу сигурен, ама гарант ќе да е за тоа. Што мислиш за приказната тогаш? Која ти беше поквалитетна, од тој аспект за кој гласаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom