Kоја е последната претстава што сте ја гледале во театар?

kaj nas vo strumica,teatarot e aktuelen samo edna nedela vo godinata:FESTIVAL NA KAMEREN TEATAR:RISTO SHISHKOV..togash salite se polni so lugje i nema mesto za sedenje!poslednata teatarska pretstava so ja imam gledano bese tokmu na ovoj festival, se vika SMRTTA NA DANTON-vo Makedonska verzija,so izvedba na akterite od strumickiot teatar!Extra bese!!:)

poslednata predstava sho sum ja gledal beshe u 1va solunski patrdi mislam nemi tekinja od togash ne sum bil u teatar

Don Kihot

mnogu mi se dopadna pa bev tripati :)
inaku, toa bese vo stipskiot teatar i bese rock opera so glavna uloga na Rade Rogozarov.

Crnila 005 ili Divo Meso. ne mi teknuva. tri meseci nemam ideno u teatar, a uprincip idam ednas u mesec. obozavam teatar.

vo teatar ne sum bil sigurno poveke od godina i pol, i toa bese koga seuste bev vo skopje i togas otidov na insistiranje na edna drugarka da ja gledame bure barut koja togas pak bese postavena na repertoarot i iskreno mi se dopadna ali ne sum po teatarot.

како публика од многу одамна не сум ојдена на театар, али како дел од екипа...од пред едно два-три месеци...

M.Harker напиша:
Kupidona vo Dramski ..gledajte ja obavezno..odete vo teatar lugje!!!:)

Купидона.....добро освежување, глумците пеат, добар избор на глумци, ок приказна...мада аман од оној Срџан и неговата неуспешно играна улога на авангарден режисер...

Последна претстава „Смртта на Дантон“, а следно планирам на „Големиот смок“ наскоро ќе има премиера.

Соларис али не баш во театар туку во античкиот театар во охрид

Свирач на покривот.

Последна претстава шо ја гледав беше пред 2-3 месеци...претставата Македонски рулет од Лубиша Ѓеоѓиески на театарските игри Војдан Чернодрински во Прилеп...таа претстава победи на годинашниве театарски игри

4-5 месеци немам стапнато во театар. Последна посета на театар ми беше во Драмски во Скопје но не како публика туку како актер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom