Koja e најдобрата компанија за еурокрем?

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Ма секаков. Ама имаше еден, Алпико, тој ми е во срце влезен.
Сега не сум го сретнала по маркетиве.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Нутела имам пробано и не ми се допаѓа. Не дека е лош ама има мнооогу подобри и мислам дека само се форсира ради бренд и нормално ради цена.
За мене најдобар крем е еурокрем оној стариот, во прозирно бели кутии со кафена амбалажа. Колку само сум го јадела :)
Сега е троа измелезен ама сепак еурокрем - таково, убедливо прво место.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Дали знајт некој кај можам да најдам Сникерс еурокрем или тогаш ко купив беше само на акција ... :toe:
Дефинитивно најдобриот шо сум го пробала некогаш.:smir:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Кај мене Македонскиот производ СЕКОГАШ има предност...па кој сака нека е странски бренд,купувам Македонско..крем во случајов

P

PewDiePie

Гостин
Дали знајт некој кај можам да најдам Сникерс еурокрем или тогаш ко купив беше само на акција ... :toe:
Дефинитивно најдобриот шо сум го пробала некогаш.:smir:
Тинекс,Веро

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Таково,прсти да си изедеш кога го јадеш кремот.Каква Нутела :)

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Луна на Витаминка, дефинитивно еден од најдобрите што сум ги пробала

А и Витакрем не е лош

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Е вака сеа чичо да ви каже, на времето постоеше еден крем се викаше Киндерлада, се разбира од Киндер, покрај тој крем сегашна Нутела е живи смешки, у поглед на вкус, мирис и генерален квалитет па сега вие замислете само ако воопшто може за каков крем се работеше! :cuc:

На кратко ЕПИК!

Колку само ми е криво што веќе не пости омггг! :((((

Едит, само што побарав по нетов и најдов дека единственото место каде што сеуште можете да го осетите вкусот на Киндер Лада се Киндер Буено чоколатцата!!!!!!

Отидов да купам!!!!!!!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мал извадок

Srdjan Lino lada definitivno nije kinderlada. Bez obzira sto je isti proizvodjac. Iako imam visoko misljenje o linoladi (uz nutelu jedini krem koji kupujem), nije ipak to to. Kinder lada je 10 mesta ispred svih i jedino sto je gotovo isto kao kinder lada je onaj krem u Kinder bueno-u. Jednom mi nije bilo mrsko da kupim 10 buena i da ih otvorim i "extrahujem " krem iz njih. :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667

Aууу ВРВ ми се кремоиве...за ништо не ги мењам:wub:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.113
Поени од реакции
8.871
Витакрем на Витамника ми е најдобар, другите вклучувајќи ги и странскиве рекламирани марки на крем не ми оставиле добар впечаток.

Kajgana Shop

На врв Bottom