Која би била идеална жена за претседател?

• Креатор на темата Креатор на темата elninokv
  • Време на започнување Време на започнување
ja mislam ada

Neli zenite imaat 2 bombi a nie mazite sme imale pistol koj ponekogas samo pukal?
Ako realno gledame zena ne moze da bide predsedatel barem kaj nas bidejki funkcijata e povrzana so vrhoven komandant!

pa so ima vrska toa, ovaa so ja predloziv ima kvaliteti da bide vrhovna komandantka

Колку за информација оваа дама беше во Италијанскиот парламент:

1180082228_extras_fotos_gente_0.jpg
Со изборот на оваа дама во италијанскиот парламент исмеани бевте вие, почитувани господа! Нејзиниот политички мандат непобитно ја докажа теоријата дека мислите со „главчето“ на Стојко:pos2:
:oftopic:
Виц:
Мајката го бања своето малечко синче, а тоа си го забележува „џиџето“ меѓу ножињата:
-Мамо,мамо, ова ли ми е мозок?:vozbud:
-Сеуште не сине!

ja mislam ada

pa so ima vrska toa, ovaa so ja predloziv ima kvaliteti da bide vrhovna komandantka
Сеа реши се...Ќе ме тужиш за фашизам и нехуманост или ќе ме гласаш за претседател slash врховен командант?

Благица Павловска...
...права дива!

долго размислував на темава, неколку непроспани ноќи и дојдов до заклучок дека најдобра кандидатка за претседател би била биљана ванковска,
само таа неќе

а од машките (ама тоа е друга тема, ама пак) би сакал да го видам ѓорѓи марјановиќ, ама и тој неќе изгледа

само да си ги кажам желбите

А Мери Младеновска?Ааааа?Ама после секој ќе ни ја п......државата.Доста Димовска и се ќе се разбега од нас.

Да не се расплине муабетот, да се вратиме на суштината.

Жената е неспособна за работи кои предвидуваат подолгорочно планирање (освен свадба), креативност(способни се само за повторување на веќе наученото, без некоја сопствена идеја, особено кога се работи за технолошки процеси), одлучност(мислат и го тапат, без некаква шанса да пресечат) физички се послаби, умствено се инфериорни,емотивно нестабилни и не знам што уште треба да се спомне, за да си ги подвиткаат опашките и го прават она за кое ги бива.

Да не се расплине муабетот, да се вратиме на суштината.

Жената е неспособна за работи кои предвидуваат подолгорочно планирање (освен свадба), креативност(способни се само за повторување на веќе наученото, без некоја сопствена идеја, особено кога се работи за технолошки процеси), одлучност(мислат и го тапат, без некаква шанса да пресечат) физички се послаби, умствено се инфериорни,емотивно нестабилни и не знам што уште треба да се спомне, за да си ги подвиткаат опашките и го прават она за кое ги бива.

Повторуваш тоа што си го научил од татко ти, жените вака, жените така, значи немаш креативност, опааа делумно си жена :vozbud:

Седи мори таму и ќути а? Статистички, на тестовите за интелигенција подобро поминуваат жените од мажите. Умствено инфериорни? Не верувам. Емотивно нестабилни? Па некој накриво да те погледне ќе се степаш како нездрав, нема ни на крај памет да ти падне да се порасправаш зашто е тоа така и да направиш долгорочен план како да ги отстраниш следните такви проблеми со персоната што те погледнала попреку. Физички послаби? Бујрум раѓај. Јас не можам. Телото не ми е дизајнирано да издржи толкава болка. Научно и медицински поткрепено.

Кажи си убаво дека се плашиш од способни жени, па фрлаш дрва и камења по сите, за да не дојдат и да ти го расипат филмот. Фуфка од конкуренција?

Aбе зависи кого ДПМНЕ ќе го изберат за председател,па да му најдете идеална жена.:pos2::pos2::pos2:

Како беше оној познатиот афоризам?

Зад секој успешен маж стои една жена, а зад секоја успешна жена стојат ....

Како ли беше ... :raz:

Лилјана Поповска. Вредна, способна, дотерана со вкус, без скандали зад себе, колку што знам семејна жена, без втори, трети, 16-ти бракови како некои што заговараат семејни вредности.
Можеби и Илинка Митрева.

Мислам дека некаде ја спомнав Теута Арифи. Ермира Мехмети е уште млада.
Еве за овие жени јас би гласал. Ако истакнат кандидатура, се разбира.

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ФОЛК-ПЕЈАЧКАТА ЈОВАНКА ЖИТАРОВА има политиЧки амбиции[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Груевски, сметај и на мене [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Фолк-пејачката Јованка Житаровска (24) од Неготино сака да се кандидира за претседател на Македонија на мартовските претседателски избори. Таа вели дека многу се нервира кога следи политички настани и од тие причини размислува или да се пријави како [/FONT]

%7BB0AB665A-5B57-4983-9552-6FACB8AC922D%7D_jovanka-2.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Фолк-пејачката Јованка Житаровска (24) од Неготино сака да се кандидира за претседател на Македонија на мартовските претседателски избори. Таа вели дека многу се нервира кога следи политички настани и од тие причини размислува или да се пријави како натпартиски кандидат на конкурсот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ или, пак, да почне да собира граѓански потписи и да настапи како независен кандидат.
"Дипломирав на Музичката академија, отсек соло-пеење и клавир, но политиката отсекогаш ме интересирала. Затоа и ме интересира кој ќе биде новиот претседател на Македонија. Мислам дека е време жена да биде претседател и затоа размислувам да се пријавам. Му порачувам на Никола Груевски дека може да смета и на мене. Би сакала да станам првата жена-претседател на земјава. Не сум политички определена. Ако не се пријавам на конкурсот на ВМРО-ДПМНЕ, се надевам дека ќе ги соберам потребните граѓански потписи за кандидатура. Ако ме изберат, мислам дека одлично ќе се снајдам меѓу македонските политичари. На македонската политичка сцена недостигаат жени на топ- позиции. Жените се поенергични, поснаодливи, порешителни и поцврсти. Жена да ја водеше државава, за овие 17 години ќе беа решени сите внатрешни и надворешни проблеми", вели Јованка.
Таа се појави на фолк- сцената во 1997 година, правејќи бум, кога како 14-годишно девојче настапи на фолк-фест "Валандово" со песната "Зошто Боже", во дует со Мишко Крстевски, освојувајќи ја првата награда од публиката. Во меѓувреме, заврши музичка академија, сними еден албум, кој е комбинација од староградски и од новокомпонирани песни и, освен што се подготвува за претседателската кандидатура, го подготвува и вториот албум.
[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Извор : Вест
[/FONT]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom