N
n/a
Гостин
Јованка Житаровска.

Фак... оваа има и со Цеца заедничка карта.
Цеца е од Житорађа.

Цеца е од Житорађа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако. Кога би биле жители наЈованка Житаровска.
Цеца е од Житорађа.
Тоа дека сега нема таков кандидат, а ни порано немало, кажува доволно...Жените, говорам мнозинството, НЕ се професионално спремни за во политика, а уште помалку за претседателска функција.:smir: Ме фати во тесно Ада. Во моментов не ми текнува ниедна. Што не значи дека нема. Да ме прашаше пред некое време ке ти речев Теута Арифи, ама оној ненормалнион ја тргна од јавност. А жената е царица. Факат.
И после не ја бивало за политика. Во 2 чекора ми разби гард :kesa:
Јас само сакав да кажам дека се прави од мува слон - жена сака да се кандидира за претседател, ало луѓееееееееее!!!!!!!!!! Место да ги гледаме професионалните квалитети на кандидатите, искуството, дрн дрн други ствари ... ние прво во гаќите да ѕирнеме. Ебате перверзијата
Што ке биде следно? 2-метраш се кандидирал за претседател, ама нема да го гласаме пошто он е неспособен да се пикне во фичо.
Таквите случаи за кои збориш, се екстремни присутни во минимален, минорен број.Е па нормално бе Ада, да не сакаш одма да се тип-топ спремни за све после векови необразование?
Па и ден-денес има и во нашава напредна Македонија луѓе што не ги пуштаат ќерките на факултет со образложение: женско си не ти треба школо. Па мајките ги учат како што ги учеле нив, дека треба да си ќутат и да киснат дома. И сакаш наеднаш да има еден куп жени во сите сфери? Е не иде преку ноќ Ада, треба време да се побијат предрасудите.
Иначе нешто слично на насокава во која се развива темава, одамна читав колумна на една персона што баш и не ја поштуем затоа што користи глупи финти да се врати во фотелја, Шеќерката. Е да го најдам тој весник ќе ја фрлам колумната тука. Чисто како лектира.
Женскиот просек во Македонија ги има сите можности и слободи да се образува и унапредува.
Но, поради тоа што очигледно нешто во билогијата е несоодветно за таква функција, немаме ниедна жена за која можеме да речеме дека е добар политичар.
Тоа дека сега нема таков кандидат, а ни порано немало, кажува доволно...Жените, говорам мнозинството, НЕ се професионално спремни за во политика, а уште помалку за претседателска функција.
Еве погледни и во светски рамки...Малкуте жени (ама стварно се мал број) кои имале успешна политичка кариера, имале прилично поинакви ставови и однесување од женскиот просек.
Сите ги знаеме вицовите за Тачер и нејзиниот евентуален "пенис" кои се доста индикативни.
"пенис" мислиш подолг клиторис?
ако ти не си спремна, не значи дека други жени не се
"пенис" мислиш подолг клиторис?
ако ти не си спремна, не значи дека други жени не се