Кој messenger е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар?

• MSN hotmail

Гласови: 80 71,4%
    Гласови: 21 18,8%
  • Yahoo

Гласови: 6 5,4%
  • Друг (наведи во пост)

Гласови: 5 4,5%

• Вкупно гласачи
    112
A шизофреничарите користат Trilian кој обединува повеќе месинџери во еден единствен програм. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Леле шизо ме напраи! А еден другар па ме напраи фашиста, со Хитлеровски месинџер, вика Трилианот мој не му дозволувал да ми праи nudge, video call, па проблеми со детекција дали сум онлајн или не.......:pos2::pos2::pos2: Кој му е крив:toe:

Све су ШИТ!!!
До пред неколку месеца уопште не ни употребуев месенџери и такви срања,општо мразам коа муабетот не е очи во очи....
Али ај,ако мора да бирам некој,би идел на Yahoo,пошто моеш да си бираш теми за позадина...:toe:
Може има таква опција и на МСН,ама не знам,така да...:kesa:

Skype posle 20 prazni mesta ide Yahoo,msn i drugi sranja, so Skype ne :nenene:

sporeduvajte amaterski chat programi ve molam,thx

MSN- hotmail
е закон и повекето го користат :)

па сите го користат МСН, затоа и јас го користам, а вака сеедно ми е дали е јаху или скајп

па сите го користат МСН, затоа и јас го користам, а вака сеедно ми е дали е јаху или скајп

во право си ама овие јаху или скајп овие не се користат баш многу .. али тоа е :)) :toe::smir::vozbud:

Повеќе користам MSN, ама кога за тоа кој е подобар...

Skype RULEZ!

Дајте кажете бе некоја МСН верзија што не кочи,користам Windows Live Messenger 8.5 plus,кочи упм.

Па MSN Messenger го користам претежно бидејќи сите ми се таму, а инаку графички и Yahoo Messenger е ОК. Skype некако не ме бендисува, не може да се додаваат смајли и не дава друга боја на текстот освен црна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom