Кој messenger е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар?

• MSN hotmail

Гласови: 80 71,4%
    Гласови: 21 18,8%
  • Yahoo

Гласови: 6 5,4%
  • Друг (наведи во пост)

Гласови: 5 4,5%

• Вкупно гласачи
    112
Skype е најдобар.Можеш да разговараш без да касни звукот или да се создава фонија.Е сега е малце пообичен,нема толку анимации,глупости кои како што кажаа членовите,ќе заспиеш додека увидиш што значат.
Мислам дека Skype е направен повеќе за деловните луѓе а MSN-от за тинејџери.

MSN live нешто најдобро на овај свет.

Според мене MSN е најдобар и најупотребуван за некој како мене,а како што кажа JeENuGir! skype го користат повеќе деловни луѓе.

A шизофреничарите користат Trilian кој обединува повеќе месинџери во еден единствен програм. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

МСН е најкористен, ама мислам дека Скајпот е подобар ...

Skype - едноставно најдобар,најсофистициран... Али Windows Live или MSN, сеедно...Е најприфатен од народот. Наједноставен, релативно брз...Yahoo, се трудат да направат нешто, ама не им оди...Така да...Мојот глас го давам за MSN. :toe:

Ги користам сите ама најмногу мсн зашто ми е најинтересен што знам. Се навикнав на него.

Аз използвам QIP - Quiet Internet Pager много добар заместител е на ICQ, като ги нема рекламите и глупостите, които са в сегашното ICQ.
И все пак наj-важното е каде пишат хората наj-много. У нас ICQ и Скаjп са популарни. По-малко MSN и Google Talk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom