Кој ќе биде шампион?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е ваш фаворит за злато?

• Вкупно гласачи
    214
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас не навивав за никој посебно до сега, ама денес Турците ме импресионираа, така да за нив сум, и се надевам дека ќе ги научат на усташите да играт фудбал.

Навивам за Италија, али многу ми се свиѓа играта на Шпанија, а башка и имаат фантастичен состав, и играчите им се во добра форма, и мислам дека они ќе станат шампиони.

Гласав за Италија бидејки сум фан на неа и ја бодриме до крај,иначе Холанѓаниве некако се издвојуваат од другите

mislam deka hrvatska i holandija imat golemi sansi

Холандија,Португалија и Хрватска се моите топ 3 фаворити.сигурно една од нив ќе освои...

Од тоа што досега го видов барем, Шпанија Холандија и Португали ми се некако посериозни за титула. За Шпанија гласав малце навивачки, а малце и поради нивната игра. Со оглед на тоа дека ги немаат манекените како Тоти, веќе застарениот Раул, а Виља се распукува чим допре топка, може ептен опасно да стане.

Холандија пак со Ридван Нистелрој и Весли Кројачот Андреевски се опасни, на кројачот слободен удар му треба само за да затресе мрежа...така да, ќе видиме...

Spanija e moj licen favorit a inace me plasi formata na Holandija no cesto se slucuva taa selekcija sto najmnogu impresionirala da ne bide sampion.Ke vidime ima vreme.Spanija veke dobi tezok protivnik za cetvrt finale,Italija

Очекувам Русија да прегази се до крајот и да го кренат сребрениот пехар!

Бев за Франција но после првиот натпревар сватив дека нешто не е во ред... и гледав само така без некој посебен фаворит... сега од овие што останаа Шпанија или Хрватска се моите фаворити...

Значи еден ќе биде од Португалија, Турција, Хрватска, Германија, Холандија, Италија, Шпанија, Русија!
Е кој де ? :)

Италија кажав на почеток и ќе кажам пак

Од кога знам за себе навивам за Италија, и не знам како сум ја пропуштил темава..Италија ЗАКОН!И на Светското, тешко ја помина групата, ама на крај се виде..Кој е шефот!

А бе сакам да му дадат во уста на Шпанците ама после ќе налетаат на моите русинчиња, ќе ве исшибаме од позади :)

А бе сакам да му дадат во уста на Шпанците ама после ќе налетаат на моите русинчиња, ќе ве исшибаме од позади :)
После со Холандија:)Нормално ако ја поминат Шпанија..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom