Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
go mrazam Probistip..ne znam tocno zasto..nekako mnogu mracen grad..mentalitetot na lugeto i sve to..nekako ne mi se dopaga..mozebi i ne go mrazam samo ne mi se dopaga..ali ajde neka bide toj posto ne znam drug ..nema drug..:pos2:

Заради неговите самобендисани "Скопјани" koи мислат дека живеат во Париз.Па уште го нарекуваат "МЕТРОПОЛА". Да се искини човек од смеење.Со првите повисоки температури ја забораваат МЕТРОПОЛАТА и го окупираат Охрид кој кога да е треба да се прекрсти во Скопје.Ете затоа се мрази најмногу Скопје.Нее до градот до скопјани е.Ако може да се наречат скопјани.

Ние Скопјаните си го сакаме и цениме градот нишо поише од тоа.А и ти местото кај што живееш можеш да си го викаш метропола не ми смета на мене.

Хахаха па ајде ако си го сакаме градот на не мрднеме од него.Чуден човек си ти.Исфрустриран многу према скопјани изгледа.

Ние Скопјаните си го сакаме и цениме градот нишо поише од тоа.А и ти местото кај што живееш можеш да си го викаш метропола не ми смета на мене.

Хахаха па ајде ако си го сакаме градот на не мрднеме од него.Чуден човек си ти.Исфрустриран многу према скопјани изгледа.
:pos2::pos2:Нормално дека сите си ги сакаме родните места но ти Демијан кога читаш постови читај ги до крај.Мислам дека нагаласив:Нее до градот како град,до Скопјани е.Еве ти си жив доказ.

:pos2::pos2:Нормално дека сите си ги сакаме родните места но ти Демијан кога читаш постови читај ги до крај.Мислам дека нагаласив:Нее до градот како град,до Скопјани е.Еве ти си жив доказ.

А тебе што ти згрешиле толку скопјаните?Ти си отиден изгледа,пишав дека си го сакам градот како секој човек што си го сака своето родно место.

Гледам овде некде 70% пишуваат дека го мразаат Скопје...А никој не наведи Зошто?! Јас не живеам во Скопје, али он е најубав град во Македонија и Најпознаат...Само што не чинат нашиве Градонацалници да го разубаваат уште повеќе...
186DAE9CCF927E41AF5B3EF0574050C5-1.jpg

Го мразам МИЛАНО.
А скопје си го сакам највеќе без разлика колку е грдо. Кај и да одам за 10-15 дена ме мава носталгија за моето Скопје.:kesa:

Абе малку не има па и да се мразиме.:pipi:
Тоа шипците ме нервираат,ама не ги мразам Тетово,Гостивар,Скопје МАКЕДОНСКИ ГРАДОВИ СЕ:back:

Заради неговите самобендисани "Скопјани" koи мислат дека живеат во Париз.Па уште го нарекуваат "МЕТРОПОЛА". Да се искини човек од смеење.Со првите повисоки температури ја забораваат МЕТРОПОЛАТА и го окупираат Охрид кој кога да е треба да се прекрсти во Скопје.Ете затоа се мрази најмногу Скопје.Нее до градот до скопјани е.Ако може да се наречат скопјани.
Oooф море греву вековен. Па да не се ``СКОПЈАНИ`` Охрид ќе биде ништо, само една провинција со езеро. Целата ваша егзистенција зависи од профитот што го правите од нас преку лето. А само заради таквите глупави ставови и одвратниот однос како домаќини што го имате го мразам Охрид.

Oooф море греву вековен. Па да не се ``СКОПЈАНИ`` Охрид ќе биде ништо, само една провинција со езеро. Целата ваша егзистенција зависи од профитот што го правите од нас преку лето. А само заради таквите глупави ставови и одвратниот однос како домаќини што го имате го мразам Охрид.

да не се скопјани Охрид на град ќе личит, а не на шупа ко Скопје, нормално град и жители на градот шо ги мразам се Скопјани
:kesa::kesa::kesa::kesa:

Koлку само сте сите Охриѓани исфрустрираниии...... Од што не знаете кого веќе да мразите самите себе ќе почнете да се мразите. До кога бе вака??????????
Бај д веј шупата е Главен Град, а тоа дека охрид на град ќе заличел пааааааааа................................... дискутабилно

Не можам да мразам град... граѓаните во него уште помалку... Не треба да се мрази хелоуу!!!!!

Јас го мразам Мелбурн

Тие си мислат дека се нај добри на светот

И ги мразам Австраљанците, не Македонците тамо

да не се скопјани Охрид на град ќе личит, а не на шупа ко Скопје, нормално град и жители на градот шо ги мразам се Скопјани
:kesa::kesa::kesa::kesa:

Со такво однесување тешко дека ќе се зголеми бројот на туристи. Е баш заради вакви не ми се оди во Охрид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom