Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашај го Shapeless. :pos2:Све што нее из Скопје се само бедни провинцијалци.Тоа провинцијалци Скопјани го користат кога сакаат некого да навредат.:nenene:
Не мразам ниту еден македонски град.Немам никаква причина за тоа и мислам дека секој македонски град си има свои предности,нешто по што е претпознатлив...
Си ја сакам цела земја.![]()
:pos2::pos2:сО ПОСЛЕДНАВА ГЛУПОСТ СИ ГО ДОКАЖА И ПОТЕКЛОТО И КУЛТУРАТА КОЈА ТИЕ НА ПОНИСКО НИВО И ОД ПРОВИНЦИСКА.РАСПРАШАЈ СЕ ЗА ПОТЕКЛОТО ЗА ДА ТИ СЕ РАЗЈАСНАТ НЕКОИ РАБОТИ ТЕБЕ САМИОТ ОТИ НАС НА ПОДФОРУМОВ ЈАСНО ВЕЌЕ НИЕ ЗА ТАКВИ КАКО ТЕБЕ.Океј, ај јади си пепун и карпус, бањај се во тоа барата и не замарај !
:pos2::pos2:сО ПОСЛЕДНАВА ГЛУПОСТ СИ ГО ДОКАЖА И ПОТЕКЛОТО И КУЛТУРАТА КОЈА ТИЕ НА ПОНИСКО НИВО И ОД ПРОВИНЦИСКА.РАСПРАШАЈ СЕ ЗА ПОТЕКЛОТО ЗА ДА ТИ СЕ РАЗЈАСНАТ НЕКОИ РАБОТИ ТЕБЕ САМИОТ ОТИ НАС НА ПОДФОРУМОВ ЈАСНО ВЕЌЕ НИЕ ЗА ТАКВИ КАКО ТЕБЕ.
:pos2:Незнам на што се должи ама никако не можам да ти се налутам.Можеби е од денов.Премногу убав ден за препукувања и лутачки.Види сеа,јас ги спомнав Скопјани општо.Но зошто само ти се фати на јадица.Не те мразам јас тебе пријателе ниту Скопјани можеби најмногу пријатели јас имам токму во Скопје само тие не се палат вака како тебе.И не се лутам на на она што го напиша во врска со провинцијалците.Јас не наседнав како тебе па да пукам по се и сешто јас повеќе се лутам на авторот на оваа тема."Кој град го мразите"Драпешници.Македонска работа би рекол.Значи мислам дека не би требало и ти да се лутиш па нели Христијани сме.Па среќни празници тебе лут Скопјанецу и можеби ќе се сретнеме на некоја др. тема каде ќе бидеме истомисленици.Не замерувај за пишувањето од брзината е нее од провинцијализам.Иначе не сум од Охрид.Научи да пишуваш прво, знам дека ви е во крвта да бидете неспособни угостители, но барем можете да се потрудите да не ни го сквернавите јазикот. Што се однесува до моето потекло нема потреба да го коментирам, тие што ме познаваат многу добро знаат што се произлего од мојот род. А под нас останатите незнам кого подразбираш - веројатно самиот себе и останатите искомплексирани Охриѓани. Немам намера повеќе да те удостојувам со реплики, ако сакате мразете не и понатаму, причините ми се многу добро познати, само ќе ве замолам кога ќе дојдете во Скопје да се однесувате цивилизирано, сепак во градовите важат малку поинакви правила...
:pos2:Незнам на што се должи ама никако не можам да ти се налутам.Можеби е од денов.Премногу убав ден за препукувања и лутачки.Види сеа,јас ги спомнав Скопјани општо.Но зошто само ти се фати на јадица.Не те мразам јас тебе пријателе ниту Скопјани можеби најмногу пријатели јас имам токму во Скопје само тие не се палат вака како тебе.И не се лутам на на она што го напиша во врска со провинцијалците.Јас не наседнав како тебе па да пукам по се и сешто јас повеќе се лутам на авторот на оваа тема."Кој град го мразите"Драпешници.Македонска работа би рекол.Значи мислам дека не би требало и ти да се лутиш па нели Христијани сме.Па среќни празници тебе лут Скопјанецу и можеби ќе се сретнеме на некоја др. тема каде ќе бидеме истомисленици.Не замерувај за пишувањето од брзината е нее од провинцијализам.Иначе не сум од Охрид.
Гевгелија & Тетово -Албанското население..
Сраи за офтопикот.Гостивар и Тетово ги мразам.Оо гевгелија албанско население Оо![]()
Тетово го мразам!
А уште еднач да напишеш ?Гевгелија & Тетово -Албанското население..