Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Прилеп ми е тапа зошо професорката по математика ми е од таму, а цело време ми збори на прилепски така да се што е поврзано со Прилеп ми е тапа

Штип - од лични причини.

А, ако сме озбилни, Скопје - ги има сите лоши особини на голем град и во исто време сите лоши особини на запустена паланка. Плус, тотален урбанистички хаос.

Струмица ftw:oeoeoe:

Гледам овде некде 70% пишуваат дека го мразаат Скопје...А никој не наведи Зошто?! Јас не живеам во Скопје, али он е најубав град во Македонија и Најпознаат...Само што не чинат нашиве Градонацалници да го разубаваат уште повеќе...

Мене не ми се свига Паланка .Повееке пати сум била и едноставно не ми се допага, ама неможам да кажам дека го мразам.Едноставно не ми се допага и не одам повеке таму:toe:

Гледам овде некде 70% пишуваат дека го мразаат Скопје...А никој не наведи Зошто?! Јас не живеам во Скопје, али он е најубав град во Македонија и Најпознаат...Само што не чинат нашиве Градонацалници да го разубаваат уште повеќе...

Заради неговите самобендисани "Скопјани" koи мислат дека живеат во Париз.Па уште го нарекуваат "МЕТРОПОЛА". Да се искини човек од смеење.Со првите повисоки температури ја забораваат МЕТРОПОЛАТА и го окупираат Охрид кој кога да е треба да се прекрсти во Скопје.Ете затоа се мрази најмногу Скопје.Нее до градот до скопјани е.Ако може да се наречат скопјани.

дебар,гостивар,пола тетово,пола струга,пола скопје....и така...:helou:

Не можам да мразам ниту еден град бидејки сето тоа е МАКЕДОНСКО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom