Кој е вашиот прекар?

кај мене дома ме викат .....Zotl.........и тука сеа што ме знаат ми викаат Лу....и неам против.........:ne:

Уште од дома почнаа да ме викаат Сале, и така се пренесе и меѓу другариве...

Дома ме викаат Бане,некои другари ме викаат Бране.Ретко некој да ме нарече по правилно име.Инаку често употребувани прекари за мене се:Guwab,Vuk,Yagula,Android...

Mene me vikaat MUSTRIK po prezimeto. Taka go vikat i tatko mi pa ova nesto idi kako nasledno

ja imam eden kup prekari (radi specificnosta na imeto) kako na priomer BOZO, RASO, PRS (a bogami i prezimeto), ZBRALA, ZBRATKO (sto i mi e nick) i uste dosta drugoi =))

Stassie (stajsi ) me vikat site skoro , na ime samo tatica me vika koga e lut i togas se echi Anastaaaasiiaaaaaa....

Чиро, Сајрил (ko demek Cyril..imase edna zezancija so edni Amerikani), или Торчо :je: :je: Што мене баш почна да ми праи филмои :je:

Прекар ваљда ке видите по ников=)Морам да признаам на почеток ми сметаше,ама сеа со тек на време ретко некој Ивана да ме вика.И по навика дури и чудно ми е некој така да ме нарече=))Освен да секако домашниве животни коа се лутат,а тоа е многу често пошо не им ќутам многу=))))не се мислам викам по сите=))а не пак нив=)

Имам прекар:icon_lol:

На нет:Копи

У реалност:Коч и Вче

mene site me vikaat mici,povekjeto i samo taka me znaat...na mirc sum micika pa edni drugarki i taka me zavikaa...so znam nekad micus,micule,majka mi znae da zabega pa miki me vika ali glavno i opsto poznata sum kako mici :)

Џоле, Овердрајв :wink:, порано Фајр - кога живеев на ИРЦ..

Боле, Бубе (ова само еден колега од Прилеп ме вика така)... не ми сметаат прекарите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom