Кој е вашиот прекар?

Prekar imav u gimnazija.Odamna veke nikoj ne me vika taka. Nikot mi e prekar. Taka me vikase eden covek odamna,go nema veke.
Sega site mi se obracaat po ime i toa vo dolgata forma,osven edno drago lice,koe sekoj den mi izmisluva po 100 novi iminja,pokraj toa edno najkratko u svet sto pak on mi go dade,,a jas uzivam koga go slusam.Koga e ozbilen mi se obraka isklucivo so dolgata forma na moeto ime i togas uzivam koga go izgovara.:)
Abe site me vikaat na ime.Nemam prekari,so go tupam? :)

Prekar nemam ama eve otvaram tender za prekari-ponudete nesto(tie sto me znaat,a moze i sto ne me znaat) pa jas ke si odberam

Е ја иам....
Брле, шупак, буљофка, тртле, буљо и то..

BusHav напиша:
Ne be ne zaebavaj-toa e privremena faza

Ne be ozbilno....zosto da baras nov prekar..koga Bushav ti odgovara nenormalno....te karakterizira kako licnost....a isto taka moze i Blesaf :baeh::baeh::pos::pos:

Ако не е мајка ми ќе си го заборавам името. Не паметам некој да ме викнал по име. Има луѓе кои ме знаат долго време, а не ми го знаат името. :)

The_Grim напиша:
Ne be ozbilno....zosto da baras nov prekar..koga Bushav ti odgovara nenormalno....te karakterizira kako licnost....a isto taka moze i Blesaf :baeh::baeh::pos::pos:

Dobro be aj Bushav neka bide,ama ako imate i drugi ponudi kazete slobodno

Ам јас шо да речам ко бев мало мајка ми ме викаше Дунде :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom