Кој е вашиот прекар?

Prekarot mi FICO,mi go izmisli Koko(zeton:pos:)!

vo maalo site imame prekar i site si vikame po prekarot

Imam poveke:TUTI FTUTI,MAKSI,ama naj me nervira BARABA so nema vrska.

Мене ми се обраќаат со буљаш.

Али ја им враќам со достојна реплика.

Mene vo Delcevo skoro site me vikaat Змија taka da mi ostana toj prekar...ama go koristat samo vo Delcevo....ali dobar e

Toreador напиша:
Чиро, Сајрил (ko demek Cyril..imase edna zezancija so edni Amerikani), или Торчо :je: :je: Што мене баш почна да ми праи филмои :je:

Eve ti sea nov prekar: Stivie :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

edno vreme me vikaa VMROVEC .... koga padnavme vo 2002 od vlast koga ke mi viknea taka si kutev i ne se vrtev... :pos: a sega me vikaat iljo...porano mi precese ama sega se naviknav :)

Сестра ми ме вика малер - ваљда зошо не и носам среќа
другарка ми ме вика бич - па да, знам некогаш да се испонашам ко кучка
брат ми ме вика дади - најслаткиот „прекар” ми е тоа:wub:
моите ме викаат Кате - најмногу го мразам тоа Кате:icon_mad:
На работа ми се обраќаат со колешке.. а ретко кој ме вика Катја не знам зошто.:(

мене ме викаа филозоф ама уште од пред 5 години. А сега ме викаат ЈР, џуниор, јуниор или ЈР Пере =)

У средно ме викаа Кобра, едно другарче го измисли прекаров и сите 4 години у средно Кобра ме викаа.
Овие што ме знаат од нет ме викаат Водка, долго им било vodkamixx, па скратено Водка.
А и тие што не ги знам од нет онака другари од маало ваму таму, коа ќе им кажам никот vodkamixx и почнуваат да се навикнуваат да ме викаат водка.
А сосема ретко некој да ме вика по име, освен моите дома. А некои ме викаат и Дац, скратено од Даниел. :icon_lol:
А и од другариве/другарките некој коа ќе ме викне по име некако чудно ми е, зашо навикнат сите водка да ме викаат. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom