- Член од
- 23 јуни 2013
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 244
Грди, несигурни, искомплексирани и неинтелигентни глупачи. Лесен плен, добро се ебат и слушаат се што ќе им наредиш во кревет.
Indeed

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грди, несигурни, искомплексирани и неинтелигентни глупачи. Лесен плен, добро се ебат и слушаат се што ќе им наредиш во кревет.
Ајдее кај ја најдов темава...Фетиш хмм... што знам не е баш за фетиш но сепак најомилено нешто ми е онака... да се облекува пред мене, а вооедно и да се шминка
Само ќе треба малку да почекам за овој фетиш... Single сум
![]()
![]()
Немаш потреба да си во врска за овој фетиш, само застани во ходникот од тоалетот во некоја поголема дискотека.
Уживај додека го имаш. Кога ќе почнеш да живееш со цура, набрзо ќе го изгубиш.Ајдее кај ја најдов темава...Фетиш хмм... што знам не е баш за фетиш но сепак најомилено нешто ми е онака... да се облекува пред мене, а вооедно и да се шминка
Само ќе треба малку да почекам за овој фетиш... Single сум
![]()
![]()
Уживај додека го имаш. Кога ќе почнеш да живееш со цура, набрзо ќе го изгубиш.
Прво ќе процветаш, и после ќе овенеш. Гравот вика дека ова те очекува:Не би рекол дека би го загубил тоа познавајќи се себе си.Бидејќи во врска дај боже и да имам заеднички живот (не брак) јас би процветал а кога би го имал тоа би го имал и ова.
Прво ќе процветаш, и после ќе овенеш. Гравот вика дека ова те очекува:
работен ден: звони саатот, таа се спрема и трча по гаќи наоколу, хистерија 102.3%
неработен ден: што да се облече??? (ова трае некаде околу 3 саати)
било кој ден: кој од овие 15 е мојот шампон?
Не би рекол дека би го загубил тоа познавајќи се себе си.