Кој е вашиот фетиш?

• Креатор на темата Креатор на темата HardCore
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдее кај ја најдов темава... :D Фетиш хмм... што знам не е баш за фетиш но сепак најомилено нешто ми е онака... да се облекува пред мене, а вооедно и да се шминка :pipi: Само ќе треба малку да почекам за овој фетиш... Single сум (n) :свиркам:

Ајдее кај ја најдов темава... :D Фетиш хмм... што знам не е баш за фетиш но сепак најомилено нешто ми е онака... да се облекува пред мене, а вооедно и да се шминка :pipi: Само ќе треба малку да почекам за овој фетиш... Single сум (n) :свиркам:

Немаш потреба да си во врска за овој фетиш, само застани во ходникот од тоалетот во некоја поголема дискотека.

Немаш потреба да си во врска за овој фетиш, само застани во ходникот од тоалетот во некоја поголема дискотека.

Чуството не е исто. (n)

Уживај додека го имаш. Кога ќе почнеш да живееш со цура, набрзо ќе го изгубиш.

Уживај додека го имаш. Кога ќе почнеш да живееш со цура, набрзо ќе го изгубиш.

Не би рекол дека би го загубил тоа познавајќи се себе си. :) Бидејќи во врска дај боже и да имам заеднички живот (не брак) јас би процветал а кога би го имал тоа би го имал и ова.

Не би рекол дека би го загубил тоа познавајќи се себе си. :) Бидејќи во врска дај боже и да имам заеднички живот (не брак) јас би процветал а кога би го имал тоа би го имал и ова.
Прво ќе процветаш, и после ќе овенеш. Гравот вика дека ова те очекува:
работен ден: звони саатот, таа се спрема и трча по гаќи наоколу, хистерија 102.3%
неработен ден: што да се облече??? (ова трае некаде околу 3 саати)
било кој ден: кој од овие 15 е мојот шампон?

Прво ќе процветаш, и после ќе овенеш. Гравот вика дека ова те очекува:
работен ден: звони саатот, таа се спрема и трча по гаќи наоколу, хистерија 102.3%
неработен ден: што да се облече??? (ова трае некаде околу 3 саати)
било кој ден: кој од овие 15 е мојот шампон?

Ова лично од твоето искуство го кажуваш? Не заборавај дека има и поинакви личности. Бидејќи веќе напоменав погоре
Не би рекол дека би го загубил тоа познавајќи се себе си.

2 недели до Halloween... Time for cosplay :vozbud:Shibaya (Tokyo) style

Bonjour-Halloween-566x425.jpg

tumblr_mkaen1Yovt1rty243o1_1280.jpg

file_thumbview_approve.php

2013-womens-stage-clothes-halloween-party.jpg

cosplay-sometimes-the-realality-is-better-than-fiction.jpg

tumblr_lov99b67L91qlfg2io1_1280.jpg

steampunk-cosplay-0.jpg

tumblr_lqqykusAKJ1qzb1rlo1_400.jpg

tumblr_lt0fhmh1VY1qaum41o1_500.jpg

Кога девојката не се буни кога сакам да платам. Уф!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom