Кој е вашиот фетиш?

• Креатор на темата Креатор на темата HardCore
  • Време на започнување Време на започнување
Ничиви но баш сега имам таква понуда а не сум имала такво искуство, тоа и се мислам...

Ничиви но баш сега имам таква понуда а не сум имала такво искуство, тоа и се мислам...

И што ако ти ги лиже, ќе ти паднат или? Напрај му меракот на човекот, ова е благ, безопасен фетиш. Да не дојде дома со ортоми тогаш мисли му ја.

Јас би ја одбил а ако таа има добри стапала јас ќе предложам да и ги залижам, и глуждовите...препоните...аххх особито преку хулахопки ахххх...

што ќе лиже , кога ќе ми ја виде кората на петата има само мишионери да практикува до крај на животот.

И што ако ти ги лиже, ќе ти паднат или? Напрај му меракот на човекот, ова е благ, безопасен фетиш. Да не дојде дома со ортоми тогаш мисли му ја.
не дека ке ми паднат него малце ми е чудно прв пат го слушнав тоа не ни предпоставував дека некој би лижел нечии нозе иако ми звучи интересно :D :3

Дете, не чула за фут фетиш. Прво потпорасни малку па после пуштај нозете оти во спротивно може да дојде до забуна...

не дека ке ми паднат него малце ми е чудно прв пат го слушнав тоа не ни предпоставував дека некој би лижел нечии нозе иако ми звучи интересно :D :3

Не е чудно има и такви што стапалата ги гледаат на тој начин, исто како што останатите ги гледаат градите, задникот, долги нозе, полна уста итн.

На стапалата има доста нервни завршетоци така да не се секирај ке ти биде убаво ако знае тој добро тоа да го прави ...и секако направи тазе педикир пред тоа и уживај;)

Некаде имав читано дека фут фетиш се јавува кај особи кои биле израснати во средина со доминантна мајка и постојани закани за отсекување на фалусот,на пример кога детенцето ќе направи некоја беља.Баш чуден фетиш,никогаш не сум можел да разберам од каде таква потреба.

Од друга страна не знам дали се јавува кај жени,барем досега немам чуено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom