Кој е вашиот фетиш?

• Креатор на темата Креатор на темата HardCore
  • Време на започнување Време на започнување
Маица по прерамки, тренерки (секако да му стојат убаво) и тесни боксерици.:pipi: Не би одолеала на тоа :vozbud:

Фетиш, хмм.. Најверојатно нејзиното лице. Некои црти на лицето што ме привлекуваат за кои ни самиот не сум свесен.. А имам и некои болни фетиши, многу болни.

Фетиш се вика братучедми ете тоа ми е Фетиш со него сме деца од двајца браќа.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Маж во кујна, кој знае што прави.
Пофетиш е кога ќе испадне од кујна и кога ќе остави зад себе лом, како бомба да паднало во кујна. Пофетиш од тоа амин. Земаш сукалото и почнува предиграта.

Фетиш ми се нозете на една девојка.. не можам да одолеам кај некоја која е премногу убава и има преубави нозе и си ја држи својата линија... :)

Пофетиш е кога ќе испадне од кујна и кога ќе остави зад себе лом, како бомба да паднало во кујна. Пофетиш од тоа амин. Земаш сукалото и почнува предиграта.

936946_539393516097818_596939946_n.jpg

Фетиш се вика братучедми ете тоа ми е Фетиш со него сме деца од двајца браќа.

Дечко ти си ја утнал темава ... се работи за фетиш а не за фетус

Со текот на времето сфаќаш дека се јавуваат и нови фетиши кон кои никогаш не си пројавувал афинитети и си ги сметал за сосема тривијални.Пример,последно време невообичаено премногу ме привлекуваат и возбудуваат црвенокоси,иако порано дури и одбивно ми делувале.Дури и грда нека е,само црвенокоса да е.А женски род од инает плаво се фарбаше кога дозна за мојата "болест":oops:

Поим немам дали се фетиши, али мене ми се ужасно секси.

Добар парфем.
Саат на рака.
Увежбан тип во (бела) рамбовка. :vozbud:
Баш онака да му се познаваат фино лепо грбот и рамењата. :noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom