Кој е подобар ,,Х'' или ,,Y'' [Овонеделен дуел: Жулио Цезар vs Петр Чех]

Овонеделен дуел:

• Вкупно гласачи
    99
Има разлика помеѓу полусезона и 26-27 коло. На гол.ком пред две години имаше анкета кој е најдобар играч во ПЛ. Победи Џерард.
Пак ќе кажам, се работи за разлика во нијанси, секој си има свое мислење. Иако чисто се сомневам дека навивач на Тотенхем би кажал дека Насри е подобар од Нани, колку и да е реален. Освен ако тоа не се случило по голот на Нани против нив, на ОТ, кој беше невообичаен, но не и нерегуларен. :)
Од коментаторите не сум слушнал да каже некој дека Насри е најдобар сезонава, ама не е ни важно, мош се некои експерти ко Трпе наш. Мене ме интересира ти што мислиш, не некои си коментатори на СкајСпортс. :)

Ебуе откако ќе заврши со фудбал, преведувач ќе биде...
Па добро,Насри продолжи да игра во ист ритам и после полусезоната,само што е повреден сега :)),а не негирам дека Нани се приклучува во трката за најдобар играч во ПЛ. :))
Не си слушнал оти не го гледаш често Арсенал,ваљда затоа. :smir: Јас напишав што мислам,пак ли да се повратам :)),ама како што кажа,нијанси одлучуваат,па затоа секој си гласа и ќе си го брани играчот од својот тим.
Инаку Ебуе ќе биде новиот Еди Марфи. -клик :tv:

--- надополнето ---

едит: да го цитирам Венгер од 2002-ра : Everyone thinks they have the prettiest wife at home.

Па добро,Насри продолжи да игра во ист ритам и после полусезоната,само што е повреден сега :)),а не негирам дека Нани се приклучува во трката за најдобар играч во ПЛ. :))
Не си слушнал оти не го гледаш често Арсенал,ваљда затоа. :smir: Јас напишав што мислам,пак ли да се повратам :)),ама како што кажа,нијанси одлучуваат,па затоа секој си гласа и ќе си го брани играчот од својот тим.
Инаку Ебуе ќе биде новиот Еди Марфи. -клик :tv:

Знам дека пиша, ама дека почна да ги мешаш новинарите затоа ти пишав важно ми е ти што мислиш, не новинарите. Баш тие новинарите го прогласија Андерсон за нов Роналдињо, Волкот за нов Анри, баш тие новинарите ги пумпаат цените на Англиските играчи а странските богаташи се доволно глупави за да платат. :)
Можеме до утре да се убедуваме кој е подобар, ама колку и да сме реални пак ќе погрешиме, затоа што, ајде сите во еден глас: нијанси одлучуваат. :pos:

Баш би бил добар како глумец, треба да се проба... еден од посмешните фудбалери ми е. Изгледа тоа што е Евра во соблекувалната на Манчестер, тоа е Ебуе кај Арсенал. Инаку заради ова пишав дека треба да биде преведувач:

:pos2:

Меххх .. не играат на истата позиција,Насри е повеке Атакинг мидфиелдер а Нани е класичен вингер.Насри е како што кажаа погоре "ал роунд играч",може да игра централно - во средината на теренот,и тоа прилично добро,потоа како крило прилично солидно,доволно е брз и добра техника има а со тоа е прилично конкурентен како крило,а најбољи игра како атакинг мидфиелдер дефинитивно,значи Насри ти е ко Иниеста само што Иниеста има малце подобра техника и позиционирање од Насри,но затоа Насри има подобри голгетерски способности.А,ако се додаде дека Насри прави напагачите на Арсенал да се x5 бољи од тоа што се стварно се .. така да за екипата е покорисен.Мене повеќе ми се свиѓа Насри,затоашто во секоја утакмица има голем придонес,а не ко Нани,кој 2-3 утакмици ќе блеска,другите 2-3 ке го нема :D.

Да де, затоа од 10 голови, 7 ги постигна со лева...

Тебе ти е важно што велат на редкафе, не можеш да процениш сам?
Читаш форуми на Тотенхем? :pos:
На спортски вебсајтови пишуваат луѓе како тебе и мене, немој да мислиш дека се некои експерти, ама дај ако имаш некој линк, баш ме интересира кај си прочитал дека е Насри најдобар сезонава.
Тоа за новинарите кај си читал? :)

И кај може да биде Ебуе подобар од О`Ши, кога нема играно како голман, а верувам ни како напаѓач? :icon_lol:

:tv::vozbud:
Ајде бре Арсеналовци тепајте тоа шпанците таму...=)))

Насри многу ветуваше пред некоја година, дали повредите дали беше пренапумпан не испадна тоа што очекувам, ама има време. Средината во која се развива е супер, ама коа ќе подпорасне не верувам дека ќе остане во Арсенал со такви амбиции. Барем ако е истата политика во Арсенал.

А Нани ми е покомплетен играч, во движењата многу ме потсеќа на ЦР7, може нема да го достигне неговот ниво ама има добар потенцијал, знае тоа да го користи и САФ го вади најдоброто од него. +1 за Нани

како ќе дадеш гол ако не шутираш, еве го ван перси шутна, си погоди.... а не ќе подаваме ко божем во средина до 21 на ластици играме....

муабетот ми беше: овој насри во состав е? - па не се виде бе цела утакмица....пст

едит: браос за насри 90 % тој ја заврши работата :smir:

Ајде понеделник е :)

сакам да има споредба помеѓу Меси и Роналдо почнав една расправија на еден друг Арсенал форум и сакам тука да се отвори таква дискусија за кој е подобар од нив и зашто... Нормално Реал и Барса фанови нема да бидат објективни ама ваљда ние другите ќе бидеме :)

Ајде понеделник е :)

сакам да има споредба помеѓу Меси и Роналдо почнав една расправија на еден друг Арсенал форум и сакам тука да се отвори таква дискусија за кој е подобар од нив и зашто... Нормално Реал и Барса фанови нема да бидат објективни ама ваљда ние другите ќе бидеме :)
Ajде нека биде. :) За некој момент ќе ја поставам и анкетата.

едит: Нешто не е во ред со анкетава, изгледа тие што гласале во предходниот дуел, сега не можат да гласаат. Ќе средиме после со админите доколку може да се среди. До тогаш, дискутирајте. =)

Е тек сега ќе биде парампарче на темава....МИслам дека Меси е подобар(ако може така да се каже),бидејки кога најмногу се очекувало од него,секогаш се покажувал на дело,за разлика од Роналдо :kesa:....Иначе во смицол на индивидуални потези,големина во и надвор од теренот,им немат равни!

Океј, не би можел да кажам. Кога ќе заигра Меси и за друг клуб освен Барса и кога ќе ги покажува истите игри, само тогаш можам да кажам дека е подобар од Кики, до тогаш јок...

Кристијано
Има две добри нозе,игра добро со глава, добар изведувач на слободни удри, дриблинг

Предлог за следна дискусија Лампард vs Џерард :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom