- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.347
- Поени од реакции
- 15.630
Не те навредив, извини ако се почувствува навреден.Значи лусио, канаваро и сите што играле добро во еден клуб а лошо во друг за ништо не ги бива...
Кај беше Роналдо со португалија, кај беше со барса и во манчестер и во реал.
И не не сум убеден, нема логика муабетот. Две години по ред освојува најдобар играч, руши рекорд по рекoрд има ебени 23 години али пошо не се покажал во друга лига за тебе не е доволно добар. Lulz.
И fyi, тие коментари ми се во играчница, иам 14 години и скоро 2 месеци следам фудбал ако нема турска серија во моментот. Така се докажува дека си во право, со навредување на соговорникот. way to go.
1. болд: Дај пастирај кај што сум го кажал тоа, извртуваш зборови или воопшто не сакаш да ја доловиш поентата.
2. болд: Што е битно кај бил роналдо 3 утакмици, он е најбоље, аналогно на муабетот за Меси кој што го тераш. Јас ти го кажував истото како контра аргумент дека Меси не е вонзејманец, а ти тоа не го признаваш, сега истото го кажуваш како лоша страна на Роналдо. Одлучи се.
3. болд: Кај реков друга лига? Кај реков дека не е доволно добар? Мислам дека правиме споредба на двајца играчи, не на тоа дали е добар Меси. Излетуваш од колосек со муабетов, кажуваш признанија кои не значат ништо во една ваква споредба зашто и ти и јас знаеме како се добиваат тие награди.
На крај краев, ниту оние статистики погоре за пасови и удари кон голот не се релевентни, пак ќе кажам, играат за различни тимови и до негде различен тип на играч се.
Нема да го терам муабетот понатака, 90% од вас се заслепени од вонземските способности на Ето, ми се смееа кога им кажував пред година дена дека Меси не може добро да игра против јаки одбрани, после се криеаа сите во дупка откако го бараа во изгубено и најдено во Милано.
За крај, одговори ми:
Како тоа според тебе јебавал кој ќе стигне, кога не се виде против Интер, и најважното за мене, беше ли едно од најголемите разочарувања на Светското првенство???
Ооо семоќниот Меси, ама во Барса...