Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може некој да ми најде исечок каде јован јованов ја кажува својата позната реченица Јас сум Јован а ние сме Магија ... мп3 или линк сеедно!

Веќе подолго време барам една песна на португалски. Песната е типично бразилска, не знам кој стил точно ама е ептен chill out... во рефренот се спомнува ''Brazil, Brazil''... Не ми текнува друго :D

Веќе подолго време барам една песна на португалски. Песната е типично бразилска, не знам кој стил точно ама е ептен chill out... во рефренот се спомнува ''Brazil, Brazil''... Не ми текнува друго :D

Пробај со оваа.

Има многу различни изведби од оваа песна. Еве една повеќе chill out.

Има една песна деновиве што се врти на радио често, македонска е и текстот на рефренот отприлика оди : ама ако, кога се работи за тебе, ама ако, не е проблем за тебе... знае ли некој од кого е, како се вика, кај можам да ја најдам и слично?

Има една песна деновиве што се врти на радио често, македонска е и текстот на рефренот отприлика оди : ама ако, кога се работи за тебе, ама ако, не е проблем за тебе... знае ли некој од кого е, како се вика, кај можам да ја најдам и слично?

Една песна од Жељко Јоксимович, ја начекав при крај, ама првпат ја слушам ми се допадна музиката ама ептен кратко беше можеби 10тина секунди и од сето тоа го разбрав само тоа долгото :ААААаааААА и тррмрммрррррмммм убото музиче...
Any help? :love:

Барам една бразилска песна, нова најверојатно..последниве денови се врти по радијава.
нешто слично на оваа :) ..фала, пријатно :icon_mrgr:

„...слатки ко бомбони, по нас машките лудуваат ко кученца се они“

Стара наша е, насловот anyone ? :)

Барам една бразилска песна, нова најверојатно..последниве денови се врти по радијава.
нешто слично на оваа :) ..фала, пријатно :icon_mrgr:

Ја најдов.. :)
се надевам ќе му послужи на некој :icon_mrgr: (благодарам кој и да се потрудил)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom