Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Која е песната што ја пуштаат после секој гол на ЕП ? Многу позната песна, ја барам со денови, ама никако да ми текне насловот.

Екипо,вака...пред околу 1 саат на радио слушнав една позната италијанска оперска песна...Рефренот е специфичен,сигурен сум дека сите ја имате слушнато...Прво пее жена,па рефренот,па потоа мажот...помош ве молам,ми влезе во глава :D

Екипо,вака...пред околу 1 саат на радио слушнав една позната италијанска оперска песна...Рефренот е специфичен,сигурен сум дека сите ја имате слушнато...Прво пее жена,па рефренот,па потоа мажот...помош ве молам,ми влезе во глава :D
Поточно на кое радио?

Не е таа песна друга е мислам дека е некаква симфонија.
Која е песната што ја пуштаат после секој гол на ЕП ? Многу позната песна, ја барам со денови, ама никако да ми текне насловот.
Дали мислиш на оваа http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY

Една македонска, постара би требало да е, почиња нешто у стилом ти си млада, а јас стар или така нешто и после убрзува темпо... некој? :pipi:

Една македонска, постара би требало да е, почиња нешто у стилом ти си млада, а јас стар или така нешто и после убрзува темпо... некој? :pipi:
Евергрин некој е? малку повеќе информации ако може да кажеш...

--- надополнето: 15 јуни 2012 во 13:44 ---

Некој хит голем ваљда е, цело време на секое радио ја пуштаат, некој брз ритам, текст неам слушнато, по реклами, најави, секаде ја слушам. Изгледа само уште јас не ја знам. :facepalm:

Оваа?

На радио Бубамара пуштаат една песна реге бит е така нешто тексот иде вака

2х Јас сам без везе тотално без везе... без везе ништа не иде

Која беше оригиналната песна од кај што ја има преработено Ристо Бомбата песнава? Не можам никако да се сетам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom