Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
ептен позната песна е оваа и прилично постара али никако неможам да се сетам.. на спотот беше со пинг понг или биљард, нешо у хип хоп стил, па може и линкин парк така нешо..

ептен позната песна е оваа и прилично постара али никако неможам да се сетам.. на спотот беше со пинг понг или биљард, нешо у хип хоп стил, па може и линкин парк така нешо..
P.O.D e bendot a numerata bi trebalo da e BOOM

[Aко може линк или наслов на музикава да ми дадете.
Само ќе ве замолам цитирајтеме за да видам :)

[Aко може линк или наслов на музикава да ми дадете.
Само ќе ве замолам цитирајтеме за да видам :)

Мислам дека е оваа ако не пиши само Sarabande на YouTube ќе најдеш сигурно.

Здраво дечки како сте?! Веќе трет ден се обидувам да се досетам од каде ми се познати следниве стихови: "дојди, дојди ти со мене, нема веќе време, овој свет е брза река не те чека..." или сл. Случајно паднавме на муабет со едно другарче и жив ќе се изедам што не ми текнува од која песна беа, а ептен ми се познати :( Ако случајно некој знај, нека ми пиши. Позз голем и имајте убава вечер

Здраво дечки како сте?! Веќе трет ден се обидувам да се досетам од каде ми се познати следниве стихови: "дојди, дојди ти со мене, нема веќе време, овој свет е брза река не те чека..." или сл. Случајно паднавме на муабет со едно другарче и жив ќе се изедам што не ми текнува од која песна беа, а ептен ми се познати :( Ако случајно некој знај, нека ми пиши. Позз голем и имајте убава вечер
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 01:18 ---
me zezna dur preteruvav po folderi od koj album bese za da vidam naslov :D

ЦАР СИ ЖИМИ МАЈКА!!! Фала уште еднаш, имај убав ден друже

Дали некој ја знае песната што ја пуштат на еуро 2012 кога играчите искачаат на терен

Која е песната шо ја даваат на 24 вести, една девојка со виолина се шета низ мразови, нема никаков текст, само музика е од виолина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom