Кој е најдобриот тим во NBA?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот тим во NBA???

• Вкупно гласачи
    149
И така цела НБА се сведува на тимската игра и плеј-офот... Најдобрата НБА екипа не треба ја бараме во индувидуалци...туку на комплетна екипа која своето ќе го каже на крајот...значи...Сан Антонио...

Феникс definitivno ,sea so sekil o'nil zimaat titula

Ако се вратат во старата форма Бајнам и Ариза...Лејкерс.

Фишер Бајнам Гасол Коби Одом :helou:

јас сум за Јута, а моментално најаки се бостон (garnett, pierce, allen), денвер (буквално цел тим camby, martin, anthony, iverson), феникс (stoudemire, marion, nash)

Vo istorijata na NBA najmnogu tituli imaat Boston,a i sezonava imaat najdobar skor,sto znaci najdobri se...btw jas sum za Philadelphia!

po iminja denver posto ima 4 all-star igraci u prva petorka a ima i solidna klupa .....ama sepak uste se borat za play-off i poznavajki go george karl mislam deka nema da vlezat .....ja bi sakal da vlezat poso koj ne bi sakal prvo kolo denver-lakers ili denver-hornets......

istokot e mnogu zaebana rabota poso gleam samo dve ekipi ,boston i detroit...kje igraat finale na istok osven ako lebron ne zdivi.......

san antonio ne sakam da postoi poso e mnogu klet tim.imaat 10 igraci nad 30 godini i stvarno ima faci kako manu,duncan,oberto koi mi se antipaticni za gledanje iako se fantasticni igraci.........

boston nema adut na klupata.doc rivers e tapa trener za vakva ekipa ama mislam deka ako igracite se postavat nad nego i si go teraat svojot fil, kje bidat prvaci........

ja navijam za hornetsi,ama nekako ne mi se uverlivi.....zavisat od eden igrac.......a i klupata i trenerot ne se nesto posebno.......

sledi mnogu interesen play-off ,pogotovo na zapadot..........

najkompleten tim ima Feniks.Vo sekoj tim ima ponekoa dzvezda.Ovde site se zdvezdi

1.S.Nesh
2.R.Bell
3.B.Diao
4.A.Studimire
5.S.O'neal

najkompleten tim ima Feniks.Vo sekoj tim ima ponekoa dzvezda.Ovde site se zdvezdi

1.S.Nesh
2.R.Bell
3.B.Diao
4.A.Studimire
5.S.O'neal

ako se site zvezdi ne znaci deka se i dobra ekipa.lakers 2004 imaa 4 all-star igraci u pra petorka pa pak izgubija od detroit u finaleto...........

phoenix kje izgubi od san antonio ,vcera koga ne ja tepaa prvata a imaa golema moznost ne znam kako bi gi tepale sea koga i ginobili se vrakja u forma, tesko stvarno ama toa e suroviot zapad......

grant hill e krilo a ne boris diaw ,u prva petorka mislam.........

ako se site zvezdi ne znaci deka se i dobra ekipa.lakers 2004 imaa 4 all-star igraci u pra petorka pa pak izgubija od detroit u finaleto...........

phoenix kje izgubi od san antonio ,vcera koga ne ja tepaa prvata a imaa golema moznost ne znam kako bi gi tepale sea koga i ginobili se vrakja u forma, tesko stvarno ama toa e suroviot zapad......

grant hill e krilo a ne boris diaw ,u prva petorka mislam.........

Neznam mozebi i jas sum greska ali mislam deka go imaat najdobriot sostav sto sekako ne garantira titula

a neknja so san antonio bell igrase 54 min...sto znaci ne igral samo 4-5 min...igra strasna defanziva bell a i da ne go zaboravime lanskiot najdobar sesti igrac Leandro Barbosa...
A ke bide do kraj ne izvesno na ovaa serija nisto cudo da ima i sedma utakmica

И така цела НБА се сведува на тимската игра и плеј-офот... Најдобрата НБА екипа не треба ја бараме во индувидуалци...туку на комплетна екипа која своето ќе го каже на крајот...значи...Сан Антонио...

Тачно! Ова е тимска игра и квалитетот на тимот не се гледа само во еден поедниец. Па и нека биде цела петорка со ѕвезди,ако не се уиграни ако нема тимска хемија џабе е. А иначе тим у права смисла на зборот се Детроит. И сан антонио се,да, али ипак мислам дека Детроит играат потимска кошарка. Тука негде се.Се јадат:)

Timska kosarka - New Orleans Hornets
a toa najdoboro go demonstriraat protiv sampionot San Antonio.
Peja is back!!!

bidejki prasanjeto e Кој е најдобриот тим во NBA???

jas ke kazam Chicago Bulls - Season 96/97/98
:baeh:
zasto ne e spomnata za koja godina se odnesuva prashanjeto. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom