Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Ако девојката има природна убавина,секогаш е преубава.И за време на секс,кога спие,кога е бремена...Вистинската убавина на девојката се гледа секогаш:smir:

Какви бремени бе луѓе, шо ви е вас? Повеќе личет на модар патлиџан тогаш, него на женско битие.

има нешто во тоа.. убави се кога се бремени од 3ти до 5ти месец....
тогаш некако зрачат со енергија... после се ко модар патлиџан

Какви бремени бе луѓе, шо ви е вас? Повеќе личет на модар патлиџан тогаш, него на женско битие.
:icon_lol:

До кај 4 месец, кога обично не се ни познава ептен стомакот, ради промена на хормони, или шо и да е, стварно се разубавуваат, зрачат некако.

Али, после, особено у последното тромесечие, отекуваат (им отекува дури и уста, очи, нос) и сл. така да не се нешто посебно убави.

кога те гледа во очите.. и искрено.. од се срце ти вика:те сакам:pipi:

Жената е најубава тогаш кога после нејзиното видување се погледнеш пред огледало и си ја видиш фацата која ти изгледа целосно деформирана и не личи на тебе. Очите ти се широко отворени, устата исто така, јазикот исплазен и на сето тоа испушташ неартикулирани звуци кои ни самиот ти не можеш да ги преведеш.:salut:

Жената е најубава кога станува од сон... Онака секси ми е :kesa:

Кога е ненаспиена... Тогаш има многу, хмм.. нежен поглед и обично е многу "интересна" во зборувањето.. :wub:

EDIT: Actually, секогаш ми е најубава. :pipi:

:icon_lol:

До кај 4 месец, кога обично не се ни познава ептен стомакот, ради промена на хормони, или шо и да е, стварно се разубавуваат, зрачат некако.

Али, после, особено у последното тромесечие, отекуваат (им отекува дури и уста, очи, нос) и сл. така да не се нешто посебно убави.

абе убави се на друг начин - чекаш нешто уште поубаво...

абе убави се на друг начин - чекаш нешто уште поубаво...
Апсолутно. Самиот факт дека носи нов живот во себе е преубав, и нејзе ја прави убава за блиските и оние кои знаат да го ценат тоа.

Али, ја парирав на синонимот за убавина шо го има просечен тинејџер, на кого бремена жена у 8-ми месец нема да ми се уклапа у сликата за убава цура.

Жената е најубава кога станува од сон... Онака секси ми е :kesa:

со бушава коса нефокусиран поглед и желба да се гушнете и да му се предадете на денот пред вас(за љубената зборам(општо)не само за мојата)

Кога ќе се нашминка :)....Освен тогаш убава е и после бањање.

Кога ќе се нашминка :).....
Извини вака шо реплицирам. Еднаш слушнав дек зад најубата шминка се кријат најгрдата девојка.
Јас мразам шминки. Добро е да стави сенка на очите или шо знам јас таму како се викет тие основни работи, или пудра еве за секој случај.
Ама да се нашминкат некоја и од далеку да се познават ко фасада да имат...

Моето мислење е спротивно, џабе женско е убо ако стават шминка, требит компензација со природата во голем процент.
Поздрав:helou:

Ja licno najveke si se svigam koa stanuvam od son i pred ogledalo koa ke si se vidam i usteto celo oteceno,rozevko i polno ocinjata zakoseni i koa ke puknam edna nasmevka top sum si mada i za izlevanje koa se sminkam sum si ubavka ali nautro najveke:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom