Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Значи жена не е нај убава кога ке стане наутро ... туку така се проверува дали е убава воопшто ...
Методот е следниот , 5 сато сабајле прво ја гледаш дури спие ... после то ја разбудваш со муабето „разбудисе мори и под преместисе малце цел кревет ми го фати “ ) нормално се прави потребната припрема за да изгледа стварно така . Ова е намерно за да те гледа изнервирано пошто си ја разбудил ...
Ако сеуште ти изгледа убо ... значи или е стварно уба или ти имаш катастрофа вкус за жени.
Али и да е до вкусот , сепак ова значи дека ке ти е уба во секоја ситоациа така да чувај си ја .

Е сега кога е нај убава ... сериозни да сме ... ко ке има маж шо не и обрнува внимание . Сите жени на светот патат од его трипој ... Така да колку повеке мажот кој таа го сака не и обрнува внимание .. таа толку повеке ке обрнува внимание на себе за да го привлечи неговото внимание ...
А најголема грешка е да и кажиш дека ја сакаш ... ако маж си дозволи да го направи тоа нешто ... ке почни се почесто и почесто да ја гледа во незавидни изданиа .

Кога сака и кога е сакана возвратно. Тогаш сјае, што и да прави.

навечер, на бледа светлина во кревет до мене само по долна облека:D и со коса фатена во репче!

Кога љуби и ја љубат.
Кога е силна.
Кога е ранлива а храбра.

Кога ја запознаваш за прв пат тогаш е најубава

Според мене најубави се кога се бремени :pipi: И кога се заљубени..имаат тогаш некој посебен сјај во очите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom