Кога сте гладни...

• Креатор на темата Креатор на темата MarthaGraham
  • Време на започнување Време на започнување
Vnuce напиша:
7ца и Попе ги ставаш у иста категорија со Нино ?!?! :lud: :lud: :lud:

Мене ми се сите исти зашто у ниедно не јадам, па сеа ти види...

Кога сакам да јасдам не ми е важна цената.. важно ми е тоа што го јадам да биде добро и вкусно..

...a nema jadenje, mozam da utepam covek, a inace ako ima jadenje, krajno sum egoisticna i ne delam

Koga ke mi se prijade a sum nadvor jas jadam najcesto vo Fresh,Mc Donald,Sedmica i Vegera.

( едитирано од Д бич ) Кога сте гладни, влегувате да јадете во првата сендвичара или одите на некое од вашите омилени места? Важна ви е цената на тоа што го јадете или најважно е да се наполни стомакот?;)

Не одам во никакви сендвичари, купувам нешто од продавница. Тоа е најчесто чоколада, соленки, некаков чипс или слично. Не умирам за до толку :)

кога сум гладна а сум излезена надов си купувам тоа што ми се јаде во моментот или пак си купам чоколади за да ја спречам гладта

...неам појма...ретко купуам бе фест фуд..неам појма заш...изгледа заш поише сакам тиа паре шо ги давам за хамбургер или француски кој сето она унутра ми го чепка тој со руке...да ги трошам на кафе..или да купим лабело или нешто слично..хммм ама коај сум мн гладна не гледам паре..бре само гледам да си го стоплим мешево мое:pipi:..а ретко се дешава тоа :wink:

Кога сум гладна јас купувам нешто благо за да ме засити , или геврек, за да ми помине кризата дури стасам дома

Skoro sekogaš so mene nosam čokolatčinja,ili od onie cereal snack, koi me drzat dodeka stignam do normalno jadenje:)

Најмногу сум гладен кога трчам. Кога сум изморен и после ке се најадам:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom