Кога сте гладни...

• Креатор на темата Креатор на темата MarthaGraham
  • Време на започнување Време на започнување

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
( едитирано од Д бич ) Кога сте гладни, влегувате да јадете во првата сендвичара или одите на некое од вашите омилени места? Важна ви е цената на тоа што го јадете или најважно е да се наполни стомакот?;)

SLaCk напиша:
Sto e razlikata megu tie dve sum jadel i vo Burger King i vo McDonalds nekako isti mi se. A 7-ca deka gi cuvaat kompirite potopeni vo voda gi cuvaat a majonezot vo rgosan kazan...:) Moze pa toa poseben shmek vi dava:)
Е у право си за тоа :) Фала богу досеа никад не сум имала тровање (пу пу) па може затоа не пазам кај јадам. Условите се најбитни нормално, али коа сум гладна и коа ќе ми текне на вкусот на седмица хамбургер и на компирчињата прелиени со кило кечап и мајонез, зачинето со ориганце и буковец..мх мх... нема жива сила што ќе ме одврати од таму :icon_lol: Ни хигиена ни зејтини ни здравјето ништо.
А вечната дебата околу Мек или Бургер Кинг - шо знам тоа е некако индивидуално, мене ми се повкусни сендвичите у Бургер Кинг.

MarthaGraham напиша:
Е у право си за тоа :) Фала богу досеа никад не сум имала тровање (пу пу) па може затоа не пазам кај јадам. Условите се најбитни нормално, али коа сум гладна и коа ќе ми текне на вкусот на седмица хамбургер и на компирчињата прелиени со кило кечап и мајонез, зачинето со ориганце и буковец..мх мх... нема жива сила што ќе ме одврати од таму :icon_lol: Ни хигиена ни зејтини ни здравјето ништо.
А вечната дебата околу Мек или Бургер Кинг - шо знам тоа е некако индивидуално, мене ми се повкусни сендвичите у Бургер Кинг.

Абе немој вака да збориш-сега ми се пријаде

Da da rabota na vkus...:) Sepak za mene dva chizburgeri golem pomfrit i golema koka-kola toa mi e prv izbor, na vtoro mesto kombiniran so vrat od Pope, na treto mesto pileshki stek so kompiri vo fresh ili boom buger meni vo fresh:)

Epa da frlam malce poise pari ama mi e vkusno a za hrana ne se stegam! Na toa ako stedime... edno 150 denari mi ispaga smetka... ama najmnogu sakam da jadam domasna hrana. Najdobro e baska znam deka nema shansi da me zeznat:)

Кога сум гладна влегувам во првата сендвичара да јадам или фаќам такси и одам дома. Не ми е битна цената на тоа што го јадам доколку имам “вишак“ пари во мене..:icon_lol:

ne mi e vazna cenata koa sum gladen ama vazno mi e kade jadam 7ca ili mcdonalds u skopje nisho drugo osfen toa

Кога сум гладен,не функционирам како што треба.Ако имам пари во мене одма купувам нешто барем да ме држи до дома или до првата сендвичара,а ако немам пари тогаш трчанката накај дома и најчесто јадам како стока и после неможам да дишам

хм..

хм.. чудна работа ...
јас никогаш не јадам во Fast Food рестораните освен во школскиот бидејки тие таму ми прават специјален седнвич наречен "Салатко" кој се состои од интегрално лепче и сите салати + оригано + кечап ништо повеќе додека пак ако сум во град и ми се пријаде идам во НиНо и нарачувам микро-вегетаријански сендвич кој исто така е само салати и интегрално лепче само што во НиНо додаваат чепкалики за заби во сендвичот за кога ќе јадете да ви се чистат забите :D:D:D а иначе никогаш не ме интересирало колку ќе чини тоа шо го јадам важно ми е да биде здрава исхрана!!!

Jas sega sum gladna

Tesko na toj so so mene koga sum gladna mozam nego da go lapnam :je: Sega bas mi se jade i odam da veceram:pos:

кога сум гладен сигурно ми се јаде а за јадење пари не жалам

И кога сум гладна избирам каде и што ке јадам.Само разликата е во тоа што кога сум гладна многу сум нервозна:pishtoldz А инаку не влегувам одма во првата сендвичара туку си трпам и јадам тоа шо ми е омилено,но додека да ја стигнам цилта тешко на тој шо е со мене.

koga mi se jade ne vlagam kade bilo iako umiram za jadenje,idam ili u king burger ili u mekdonals
ili idam kaj baba mi da mi naprai nesto za jadenje.
7ca otpaga u ovoj slucaj,tamu poretko jadam a
i baska imav trovanje od 7ca:)

Не влегувам во првата сендвичара, пошо 90% од сендвичарите кај нас се срање. Скоро секогаш одам до Попе, па макар и да сум на пола саат од него...:icon_lol:

Кога сум гладен (а сум на улица ,надвор) во зависност од парите јадам или у Дени(маалска сендвичара) или во Седмица или во МекДоналдс ако сум пун кешарица

hmm ja jadam u kingburger,mcdonalds,giro-manija,pope i vegera...na drugi mesta nejkam ne mi e sigurno baska vamu moes da si sednes ko coek i da se najades...nikad ne vlagam kaj stignam,sekad so taxi si idam kaj sakam ali sepak najvise sakam da kupam i doma da jadam poso se praam svinjce koa zderam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom