Кое парче облека (или моден додаток) сте го купиле последно?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Па пред два или три дена си купив нова јакна, а деновиве треба да идам да си купам некои блузички со долги ракави.

Денес си купив дукс и уште едно блузиче кое го меркав поодамна:vozbud::helou:

Фармерки по боја црни , како што одсекогаш сум сакал.

Една маица од Хрватска...на неа има една крава со црвени очи и под неа пишуе:Got Grass?:pos2:

Од страна на облека... вчера си купив едно преубаво црбо џемперче на дебели прерамки... го ОБОЖАВАМ!! И си купив вцера и некоја дребулија... ланче, гердан, ваму таму...

Баш денес си купив тренерчиња, боја- сива...баш ми прават ќеф. Сега уште едни патичиња и правец - Водно

пред некој ден си купив црна преубава јакничка и преубави плави фармерки,баш таква боја како што барав.а денес си купив некои блузончиња(за у школо:))и некои обетки и разни ацесоари мх мх мх:pipi:

шуќур по три години си купив нова така потенка јакна
енда ајм хепи абаут ит:cheeky1:

Денес купив 3 пара тегет чорапи ползела и пар зимски кондури крем боја. :je:

Pa, pred 4 dena si kupiv plavo sako, ama pambucno. Mnogu go sakam, zs e nekako slatko, i vezano e so nekoj cvekenca, ama pak e sportsko. Bas vo moj stil - sportska elegancija

P.S. Ama objasnuvanje...:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Се подновив со нова јакна, преубава е, блузиче, едно маиче, преубави сее:vozbud::vozbud:

вчера си купив фармерки, цевка ко шо ги викат брачеда ми, а денес си купив кремаво ташниче со кафеаво, ептен ми е слатко. :nokti:

Вчера си купив џемперче во мојата омилена боја,лилакова,блузичка и маичка.Мммммнооооогу се слаткииии:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom